Pai cam asa e... fetele sunt mai interesate de baietii mai rai, oareqm vulgari, care sunt indiferenti q ele...fii si tu mai indiferent, renunta la politete, fii mai tupeist...cu siguranta atunci le vei atrage mereu atentia... un baiat bun e mereu in pierdere fata de unul,, rau", ...in general,,, baietii rai" stiu cum sa atraga o fata, cum sa o domine, cum sa o faca sa-si piarda mintiile.mai ales cand la inceput se arata interesati si dupa un timp nu le mai cauta.atunci creste mai mult interesul fetelor pentru acei baietii...asta e parerea mea.fii j u genu' baiatului rau j vei iesi in castig. pup
Incearca cu putin tupeu nu cu vb ff bune incearca vb de strada si o sati mearga ca daca ii zici buna draga te injura de te ia ttoti sfinti incearca cu tupeu mi tele incat sa crezi si ti ......bafta multa ca ai nevoie
Nu conteaza aspectul fizic. Uita-te si tu cate tipe super bune au prieteni mai urati ca noaptea. Conteaza cum joci. Cel mai mult conteaza sa fi hotarat, determinat, sa nu ai momente de ezitare. Cam asta e ceea ce le atrage. Frumusetea vine si cu mai multa incredere, si din cauza asta barbatii mai frumosi sunt mai bine vazuti.
In ziua de azi sa fi civilizat, sa te porti frumos cu o fata, sa fi cu tupeu in sensul bun, nu e prea apreciata. Doar dupa ce esti de ceva timp cu tipa mai merge, in rest e bine sa fi "the bad jocker": o atingi cu cate o gluma rautaciosa/intepatoare (rautacioasa nu nesimtita, sa o faci sa o "doara" dar sa rada si ea). Daca faci o tipa sa rada si sa se "supere" si putin (foarte putin) pe tine, i-ai captat interesul. Dupa ce i-ai captat interesul e mai usor, trebuie doar sa i-l mentii (discutiile lungi in care asculti si esti interesat, plimbari semi-romantice, cate o gluma intepatoare,...). O fata poate fi cucerita doar daca vrea asta, si daca ii starnesti interesul ai sanse mari sa duci relatia inspre amicitie si apoi mai mult. Baiat rau nu prea are rost sa fi, e dificil si nu da randament, de cele mai multe ori vor baieti rai doar fiindca astia sunt cei mai hotarati, dar daca esti inteligent, spontan, amuzant, si sti cum sa le intepi in mod inteligent si nu mitocaneste, ai sanse mari sa te aleaga pe tine. Femeile/fetele sunt programate sa vrea un barbat si nu un slujitor fidel. Daca esti bun, le faci toate poftele, si le faci multe complimente, o sa devi cel mai bun prieten al lor. Asta e cam aiurea, o sa vorbeasca cu tine despre cuceririle ei si o sa ajuga in bratele tale cand o sa se desparta.
Aici isi spune cuvantul atitudinea si personalitatea ta. Nu poti sa devii rau daca esti bun, nu poti fi smecher daca nu esti, nu poti sa te comporti altfel decat cum esti tu in realitate! Fetele vor distractie, diversitate, aventura, ori cu bunatatea si bunul simt nu prea le atragi! Atunci cand vor sa se casatoreasca, vor alege unul asa cum esti tu, bine-nteles daca vei fi destul de bine mobilat financiar.Inca nu ai gasit-o pe aceea potrivita! Mai cauta!
Eu personal nu pun mare pret pe aspectul fizic, sa fie dragut si sa stie sa se poarte. Daca ajungi sa cunosti o persoana foarte bine ajungi s-o accepti si s-o placi asa cum e, nu-ti mai pasa de cum arata.Inca nu ai gasit fata potrivita sau nu a ajuns sa te cunoasca bine si te-a judecat doar dupa aparente.
Intr-o zi vei gasi fata potrivita, eu cred ca pentru fiecare dintre noi exista un suflet pereche. Succes!
Este vreun lucru in care excelezi? Cate carti ai citit? Stii sa porti o discutie interesanta?