| Nan11 a întrebat:

Nu sunt prea frumos si nici un geniu da iubesc din toata inima o fata la care ma gandesc de cand ma trezesc pana adorm si ia chiar e frumoasa si are un suflet deosebit dar mai sunt vreo 2 baieti care se dau la ia si eu sunt asa timid cand devenim mai apropiati ma cum as putea sa o impresionez placut si sa o fac sa ma placa as face orice pentru ia.Dar ce?

Răspuns Câştigător
| AlbaAura a răspuns:

Sunt sigura ca pe langa cele doua calitați(modestia și sinceritatea)mai ai și altele care te vor ajuta sa-ți indeplinești dorințele. Oamenii se fac frumoși spiritual iar fiecare are o frumusețe a lui.Frumusețea e pretutindeni.Nu ea lipsește ochilor noștri ci ochii unora dintre noi nu știu sa o vada.
Fii mai indrazneț, entuziast și plin de elan.Da simțamintelor accente noi, arata-i ca o indragești și nu mai anihila totul prin timiditate.Sa-ți dorești ceva fara sa faci nimic ca sa-ți invingi timiditatea, te face incomplet și limitat./Ca sa masori distanțele trebuie sa le și strabați/ Sa fii fericit!

4 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Ia = EA!
Înainte de toate învață să scrii corect și să te exprimi apoi te poți da și la IA!

| ion1731 a răspuns:

Nu prea are importanta daca esti geniu sau nu. exemplu: eu sunt cu mult mai bun la toate ( probabil o sa spuneti ca asa crede fiecare despre el, dar credeti-ma stiu ce vorbesc ) decit ceneva pe care l-a ales " fosta iubita".ea l-a ales pur si simplu ca era ceva mai dezvoltat fizic decit mine ( inca din perioada antica femeile ii alegeau pe barbatii care mai bine puteau sa le protejeze). atita tot-fetele se "dau in vint" dupa muschi, si rog pe toti de aici sa nu imi comenteze mesajul.

| CarlyZ a răspuns:

1.Ascultă-l pe Azure!
2.Fii tu însuți și lasă timiditatea că nu câștigi nimic cu ea!

Bisous!

| MihaiXppmX a răspuns:

Spune-i ce simti si ori i-ti iese ori o sa iei bataie multawinking