Daca noi fetele am pune la suflet tot ce ne spun baietii fii sigura ca nu am mai exista pe planeta asta. nu mai asculta tot ce zic baietii ca ei sunt mult mai frustati de aceea ne jignesc. fii mereu cu capu sus si nu-i baga in seama.
Scumpo fiecare e frumos in sinea lui si daca prostu` ala ti.a zis asta inseama ca ori te place si nu vrei sa isi dea seama desi pare EXCLUS ori pur si simplu vrea sa atraga atentia prin "inteligenta" sa necontestata eu zis ca viata trebuie traita pentru a cunoaste, a impartasi si apoi a muri. Viata are multe mijloace continua sa le afli si abia apoi poti spune ca nu meriti sa traiesi baiatul care te va place v.a fi deosebit si la fel de frumos ca tine nu exaspera si nu te plange asta v.a face sa se inrautateasca situatia incearca sa vb deskis cu ala si sa ii spui clar ca NU acccepti insultele baietii rai nu se iau de fete cand se vad puternice si inconjurate de prieteni inkearka sa iti faci un grup NU mare 2-3-4-5 max 6. persoane cele mai bune indikat ar fi 3 si sa luptati impotriva aluia numai plange pentru un prost incearca sa il eviti si deschideti ochii...[funda?]
Draga mea, sunt sigur ca nu ai mai mult de 12-13 ani. Cred asta din pricina intrebarii tale pentru ca trebuie sa fi o copila pentru a lua in seama toate rautatile astea. Sa mi spui daca am avut dreptate te rog. Baiatul ala e probabil un mitocan si sunt curios daca el era cumva Fat-Frumos?! Ma indoiesc...Stai linistita, o sa mai intalnesti baieti din astia..., tu doar nu pune la suflet pentru ca, sunt sigur ca nu ar avea dreptate!
Tu te vezi bine te accepti asa cum esti, e normal merita sa traiesti doar o sa ai responsabilitati in viata ta dupa cativa ani. Baietii daca te vad urata ii lasi ca sunt tembeli si nu au cap sa gandeasca ca esti o fata de treaba, cineva va fi si pentru tine cand destinul va decide.
Ce fraier! Poate era invidios, gelos Nu te mai gandi. Si DA, merita sa ma traiesti pe lumea asta. Tu ai venit pe aceasta lume cu un scop... Asa ca: Intr'o buna zi iti vei afla rostul pe acasta lumee
Nu mai plange! Cand eram de varsta ta eram asa de slaba ca un baiat mi-a zis ca ma spal pe picioare in damigeana si ca am picioarele foarte ...rare! Si acum...sunt un om zdravan! Poate prea zdravan!
Nu trebuie sa ii bagi in seama sti o prietena de-a mea a patit aproape la fel si era ca tine dar a trecut peste si acum nu mai are nimeni treaba cu ea
daca baieti observa ca ii bagi in seama o sa te chinuiasca tot timpul
si daca e vb de cineva care iti place, stia linistita pentru ca ce e al tau e pus deoparte. funda?
Nu plange vacutzo poate asa o fost sa fie, poate baiatu nu era dotat in pantaloni
De obicei la fetele urite la scoala noi baetii nu le spuneam ca sunt urite. iar fetelor frumoase putem sa le zicem ca sunt urite, ne placea sa facem glume pe seama aceasta. Unor baieti le placea sa le jigneasca in asa mod.