Sa inteleg ca practic tu il iubesti in taina. In cazul asta ai 2 sanse si asta depinde doar de tine.
prima 1 esti o fata demna si cu bun simt si iti dai seama ca e mai bine pentru tine sa renunti la el si sa incepi sa iti vezi de viata ta ( asta te-ar putea ajuta o leak si cu faza cu gelozia ) eventual sa cauti pe cineva care e liber.
2. ai putea sa discuti cu el si sa vezi ce si cum poate si el simte cv pentru tine... dar in cazul asta risti sa cazi in derizoriu si sa iti atragi eticheta de amanta si etc...
eu zic ca cel mai bine pentru tine e sa iti vezi de drum si sa inveti din experientza asta si sa intelegi ca gelozia ca orice alt lucru trebuie sa aiba o masura si ca nu trebuie sa fie exagerata. si sa intelegi ca gelogia desparte nu atrage.
Bună.
Ai o problemă psihologică. Nu sunteți împreună dar tu ești geloasă, te-ai îndrăgostit de el dar nu îți împărtășește sentimentele!
Pa, pa.
Hopa te-ai indragostit... Vb cu el sau altfel vei fi geloasa muuuuult timp si te va durea.
Nu avem ce discuta Viata lui e frumoasa si plina de soare alaturi de prietena lui, asa ca daca ii spun ceva~ il va durea in c*r |-(
Stii cum se zice :incercarea n-are moarte
In cazul meu are.E un tip de asta, mai "smecher" face misto de toti, si de mine
Atunci nu te merita!
Stiu,e un cretin
Ai 2 variante. ori incerci sa fiti impreuna ori nu te mai gandi la asta ca o sa ai parul alb dupa 1 an.
preacopilapentruvarstaei întreabă: