Daca este atat de gelos, inseamna ca tine la tine mult. Probabil, ca in trecut a fost tradat si de aceea, ii este greu sa mai aiba incredere.
In fine, faza ca n-ai voie sa iesi fara el e penibila...adica, serios, e pe post de dadaca? Vorbeste cu el despre asta. El nu iese niciodata fara tine?
Ca sa vada cum te simti, comporta-te si tu la fel. Controleaza-i telefonul, intreaba cine e fata X din agenda lui, fa-i scene de gelozie (dar nu exagera). Sunt sigura ca nu ii va conveni si va intelege ca este de-a dreptul SUFOCANT!
Sa stii ca, increderea este foarte importanta pentru o relatie Constituie baza relatiei!
Bafta!
Daca de acum face scene de gelozie si te controleaza, imagineaza-ti cum va fi mai tarziu, orice ai face tot gelos ramane
Calitatile si defectele de genul asta...nu au leac.Te nasti si mori cu ele.Eu ti-as recomanda sa il lasi chiar daca ai mentionat ca il iubesti. Iubirea aceea va ceda pana la urma datorita faptului ca "Nu suport baietii gelosi". Elimina raul de la radacina si gaseste....cam greu sa gasesti unu care sa nu fie gelos, dar macar sa fie mai putin, abia observabil poate.
Bafta!
Nu te cunoaste foarte bine, gelozia este o boala... discutati serios subiectul si daca nu pricepe ca asta nu are de-a face cu dragostea increderea si respectul reciproc las-o balta.
Partea buna a lucrurilor este ca daca este gelos te iubeste iar partea rea este ca te sufoca cu atatea lucruri si aici este o rezolvare destul de simpluta zic eu incerci sa ai o discutie cu el foarte calma si pe indelete incercandui sa ii explici ca tu esti un pahar si fiecare gelozie de a lui este cate o picatura si cand ele te streseaza atat de tare la un moment dat s-ar putea sa de-a pe-afara paharul si atunci nu ai sa mai fii cu el....asta se va intampla crede-ma adica asta se poate intampla peste 2 luni sau chiar peste 2 ani dar se intampla si deja eu vad un capat deci vb si vezi la ce concluzie ajungi...bafta >
Gelozia e ca o boala. Sau iti accepti iubitul asa gelos cum este, ori pleci. Nu exista cale de mijloc, adica sa fie din ce in ce mai putin gelos.
Daca acum la inceput e asa, iti dai seama cum va fi mai incolo? eu zic sa o lasi balta, daca nu iti ofera libertate nu te iubeste!
Eu cred ca nu exista iubire fara gelozie pana la urma gelozia inseamna ca intr-adevar ca ii pasa de tine si nu vrea sa te piarda ...acum depinde si in ce mod si in ce fel o arata
Daca chiar e gelos, inseamna ca te iubeste fara nici un fel de dubiu, vrea sa stie ca esti numai a lui. Asa suntem noi baietii, ne place sa stim ca ce e al nostru, e doar al nostru, bafta cu el. Sa aveti o relatie fericita.
Am o veste proasta pentru tine...nu cred ca acest baiat se va putea schiba...si daca mai continui relatia cu el, va devini mai gelos si mai posesiv.te sfatuiesc sa te gandesti bine ce vrei de la aceasta relatia, si daca are rost sa te sacrifici.
beausingurlamasamea întreabă: