| ~_~fericire.in.rate~_~ a întrebat:

Nu suport ideea ca este cu eastraight face. Prea putin ma interesa daca era vorba de alta, dar cred ca este cu o tipa care intodeauna mi-a fost antipatica, plus ca nu e cine stie ce de fizicul ei, insa el mi-a zis acum ceva timp "Imi e draga".
A fost singura de care ma temeam.Preferam pana sa se si impace cu o fosta care a stat 2 ani si de care nu se mai putea scapa, dar tocmai cu asta...
Acum stiu de ce ii purtam ura de la inceputlaughing. Poate ca e mai buna ca minestraight face. Credeti ca ar trebui sa-mi bag nasul?
Nu stiu daca ma pot abtine sa n-o fac.As face in asa fel incat sa vada ea ca el o inseala sau o prietena de-a ei, numai cu ea sa nu fie!
Nu vreau sa renunt la el, mai ales daca aflu ca nu va pleca in Italia si va fi cu ea imi voi baga unghia in gat pana voi murilaughing. Si nu, nu vreau sa fiu cu el, vreau doar sa fie al tuturor si sa nu creada ea ca este DOAR al ei...
Ma doare ca sunt in plus, unde acum 2 luni eram totul...si totusi, oare sa incerc sa tin legatura la fel de strans cu el, adica:sa vorbim zi de zi pe mess, 1-2 ori pe saptamana sa ne vedem, mai vb la tel, acum doar daca intru pe mess imi vorbim la 2-3 zile, chiar daca suntem amandoi online zilnic si de vazut ne vedem la 2-3 saptamanastraight face.
El mi-a zis odata ceva de genul, atat timp cat pot sa-l am si eu, dc sa nu-l am, chiar daca va exista si altele in viata lui.Practic ma incurajat... Ce ziceti? Sa-mi bag cornitele de dracusor?

7 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu crezi că eşti puţin egocentristă?
Nu mai eşti cu el, înseamnă că nu mai ai niciun drept (nici măcar să-ţi dai cu părerea) asupra deciziilor pe care le va lua în viitor.
Asta e! Tre' să înveţi să şi pierzi ca să ştii să preţuieşti când câştigi!
Hai salut.

| ATHOS a răspuns:

Mai devreme sau mai tarziu fiecare dintre noi primeste ceea ce merita. Tu ce crezi ca vei primi?

| cristi11cristian a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa o lasi mai moale, ai avut o ocazie, de ati impartasi "totul" cu el, insa precum vezi bine nu a mers! se mai intampla, iar chestia cu domnisoara de care nu ti place nu cred ca te priveste pe tine, il priveste doar pe el,(gandeste te daca erai u in locul ei? si altcineva ar fi vrut sa te lucreze pe tine pe la spate, si sa se bage efectiv in relatia ta cu concluzia de a tio deteriora permanent sau chiar de tot!? cum te ai fi simntit atunci?) cred ca ar fi mai bine sa treci peste si sa te revansezi fata de el, macar daca il iubesti sau la-i iubit cu adevarat, atunci macar lasa-l sa fie fericit! dai prea multa importanta fizicului ei, sunt multe alte chestii poate care o fac pe ea sa fie aleasa, cum ar fi mentalitatea acesteia, sau caracterul sau, si chiar caldura pe care aceasta eu arata, intelegere si buna dispozitie! pentru tine, ceea ce u nu poti sa suporti e ca ea il vrea doar pentru ea -dar baza asta e - fiindca asta inseamna o relatie si asta inseamna fundamental un cuplu! si daca nu te mai baga in seama nu inseamna ca a uitat de tine, daca ai fost cu el, intotdeauna vei avea o particica acolo in inimioara sa, si e normal sa dea mai putina atentie, nu ii mai trezesti interesul, aseadar impacate cu ideea si treci peste,, face parte din maturizare! iar el stie ca inca vrei ceva de la el. si il sacai, poate si de asta te tine oarecum la distanta, fiindca asea as face si eu,, daca m-as vedea acum cu o fosta, si as fi cu actuala, as proceda poate la fel (e penibil pentru el, sa stea sa ti explice ce trebuie sa faca si ce nu, mai ales ca esti fosta )! deci sunt de parere ca ar trebui sa le faci loc si sa incepi si u o viata noua, indragosteste-te si u, ocupati timpul cu alte ganduri si vei vedea ce bine te vei simti! raspunde-ti tie insuti inate de a o face pentru altii! succes!

| rebeca a răspuns:

Domnisoara in momentul in care el ti-a spus asa ceva nu te-a incurajat sa te bagi intre ei sau sa ii desparti, a incercat sa iti dea de inteles ca nu s-ar supara sa fie si cu ea dar si cu tine din cand in cand...
Eu zic sa incerci sa iti traiesti viata ta si sa lasi pe altii in pace.
Sau poate nu ai o viata a ta din moment ce doar la ce fac ei doi te gandesti.
Trist!

| Sin a răspuns:

Esti egoista. Dragoste cu sila nu se poate! Omul nu te mai vrea si gata! In plus nici tu nu il iubeai
odata ce afirmi "Prea putin ma interesa daca era vorba de alta".
Impaca-te cu ideea si gata!
Sau baga-ti coada de dracusor si castiga-ti pe veci reputatia de "uracioasa","nesuferita","geloasa","invidioasa""cea care nu stie sa piarda"etc.

| andreea_1432 a răspuns:

smug
ce mai stai?

| 2Nita_2167 a răspuns:

Nu trebuie daca lui ii este bine cu ea si o iubeste nu te baga intre ei.