anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu-ti da cu parerea, daca "vorbesti sa fie"!

Cam de o luna, am observat ca prietena mea, cand incercam sa o provoc la "sex la telefon" schimba subiectul. cand am intrebat-o ce se intampla, mi-a raspuns continu nimic.
Am incercat sa discutam despre asta si singurul lucru care am reusit sa il scot de la ea ieri, dupa o luna, a fost ca "o deranjeaza".
"ok, asta mi-am dat si eu seama"
Problema e ca pe ea, de cand o cunosc, a adorat chestia asta si mi se pare o schimbare foarte mare si importanta asta.

Si m-am gandit:
- probleme: "ce probleme poate sa aiba ea de o luna? "
- schimbari: "niciuna care sa o afecteze"
- perioada aia: "o saptamana inteleg, dar o luna."

Problema e ca nici nu vrea sa vorbeasca despre asta, ca daca mi-ar zice... poate as incerca sa o rezolvam sau sa las balta chestia asta

Intrebarile mele sunt: De ce ar refuza? Ce ar deranja-o?

5 răspunsuri:
| inger02 a răspuns:

Omul se mai schimba. eu cred ca a vut o problema acasa poate sau a auzit ceva si poate vrea sa renunte la asemenea lucruri, de obicei acest subiect despre sex e cam stanjenitor mai ales cand nu prea iti place sa vb despre "sex". eu zic sa nu mai insisti pe acest subiect.las-o. mai bine vb alceva. daca ar fi poate o problema ti-o va spune ia. dar pana atunci renunta la acest subiect. succes!

| 0bubu00 a răspuns:

Poate ai inselat-o si a aflat dar tine la tine si nu vrea sa va despartiti, poate ca ea s-a indragostit de alt cineva si incearca usor usor sa te uite, si cand crede ca a facut-o catusi de cat sa te paraseasca. poate ca acum si-a dat seama ca se pot auzi vorbe urate. daca ar fi sa o luam asa as putea gasi multe motive. dar spune-i scurt si la subiect : te rog frumos, spune-mi ce s-a intamplat. doar atat vreau sa stiu. si poate macar asa iti va da un raspuns, daca tot nu vrea sa vorbiti despre asta ia-o mai usor si spune-i ca o iubesti dar nu o poti ajuta cu nimic daca ea nu comunica... cum spunea cineva "comunicarea e totul, iubire"

| DarkAngel18 a răspuns:

Poate ceva o influenteaza, nu mai insista cu chestia astawinking

| xDianne a răspuns:

Poate doar se teme. Si inainte ti-a zis ca ii place doar ca sa nu o ignori, asa sunt fetele. Cea mai buna solutie e sa vorbiti. Sigur gandesti " Ce sa vorbesc dq cu ea?chatterbox Nu rezolv nimic cu ea " Gresit, sa vorbiti cand va intelegeti cel mai bine, sa fie intr-un loc mai retras, dar sa nu o iei daca e cineva la ea, sa fiti singuri! ca sa ai tot timpul. Incepi cu " Intre noi exista sinceritate?" Raspunsul ei va fi afirmativ. Nu incepi direct cu " de ce nu vrei sa fkshdkj?" ia.o incet: " Stii ca eu te iubes, nu? nu vreau sa te pierd.dar am impresia ca ma minti in legatura cu ceva" ea " Cu ce?! ", ii spui despre ce e vorba. Daca tine la tine, si este incredere in voi iti va spune motivul. Daca nu vrea, intelege-o si arata-i c-o iubesti.

| Andreea_Madalina_1997 a răspuns:

Poate fetei ii e frica... nu o obliga sa faca ceva astfel in ochii ei vei fi un marlan big grin