| FataCuOchiiCaprui a întrebat:

Nu treceti peste va rog. Am probleme cu cea mai buna prietena. Vrea sa se omoare. Zice ca ea nu mai suporta: ca are numai prieteni falsi iar cel pe care-l iubeste s-a despartit de ea si nici buna nu-i mai zice desi ea nu i-a gresit cu nimic. Cum sa o ajut? I-am zis de 100 de ori ca nu e asta solutia, dar nu intelege. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| BlueHusky a răspuns:

Ai putea sa ii explici ca "fiecare sfarsit este un nou inceput", ca iti poti face prieteni noi care sa te respecte, ca nu intodeauna luam deciziile corecte la momentul potirivit iar acesta sigur este un moment neotivit pentru a lua o decizie nepotivita... prietena ta nu vrea sa se sinucida vrea atentie, atentie din partea prietenilor si a fosului ei iubit... are o depresie.my pov

10 răspunsuri:
| FataCuOchiiCaprui explică:

@Vibe nu avea rost comentariul tau stupid
@Gabitza imi pare sincer rau pentru ce s-a intamplat. Sper s nu ajunga sa faca asta ca are doar 15 ani.
Nu pot merge cu ea la psiholog si chiar nu am cum sa ma vad cu ea pana in weekend. Doar sa vb cu ea pe mess/la telefon.

| clauss a răspuns:

Ea legatura cu parintii ei si spune-i ce are de gand sa faca, sau du-te la un psiholog cu ea, fi alaturi de ea, stai cu ochii pe ea, nu-i de gluma cu asa ceva si cred ca nu vrei sa stai cu gandul toata viata ca ai fi putut face ceva si nu ai facut

| Gabitza a răspuns:

Draga mea, si eu am patit la fel cu un bun prieten. doar ca el... a facut. o! sigh Explica-i ca are toate motivele sa traiasca. Altii ar da orice pentru inca o zi de viata! Spune-i ca indiferent ce se intampla, tu ii esti alaturi. Nu o lasa! Mai sunt baieti! Nu incepe lumea si se termina cu respectivul dupa care sufera! Fii mereu cu ochii in patru. Vorbeste cu ea foarte des. Si daca va continua, anunta-i parintii. Cu vorbele astea nu e de glumit! Eu am trait asta si sunt 6 luni de cand a facut gestul! Nu ma asteptam! Intrasem sa postez intrebarea, sa cer ajutor si cand l-am sunat a doua zi, nu mi-a raspuns. Am fost la el si am aflat! Iti dai seama ca imi era la fel de bun prieten!
Ajut-o! Tine mereu legatura cu ea si arata-i ca se poate baza pe tine!

| adrianajollie a răspuns:

Explica`i ca tu ii esti aproape si aman2 veti trece prin asta si va fi bine... baieti mai sunt chiar daca ea doar pe el il vede el e perfect el e nu stiu cum nu stiu ce. Pune`o sa se gandeasca la cei care au cu adevarat probleme cei bolnavi aia fara familii fara case... roag`o sa consute un psiholog du te si tu cu ea la psiholog sa nu se simta aiurea si o sa fie bine.
Funda?

| Sevenup a răspuns:

Salut.
Imi pare rau, dar spune'i ca tu ii esti alaturi si ca impreuna treceti peste orice si ca nu merita, ca mai sunt baieti si fii aproape si n'o lasa in niciun caz sa faca greseala asta sad
Spune'i ca tu o consideri o sora si ca te'ar durea foarte tare. Zii sa se puna un pic in locul tau si poate isi va da seama ca va face o greseala.
Multi tineri simt nevoia sa faca asta din niste chestii care trec cu timpul. Timpul le rezolva pe toate si va intalni persoana potrivita cu care nu va fi dezamagita si ca totul va fi bine.
Parintii hmm.probabil nu va fi o reactie prea placuta. O vor duce la psiholog si altele, consiliere si chestii de genul.Fii aproape asta e tot ce vreau sa spun sad
Nu zic ca depinde doar de tine, dar esti singura pe care pare ca se bazeaza.
Succes! Sper sa se rezolve>big grin

| Vasilina a răspuns:

Spune-i sa se gandeasca la cei care chiar o iubesc!love struck
nu merita acel baiat sacrificiul asta. Cel care ne-a creat, a facut-o ca sa murim cand ne vine randu nu sa grabim noi moartea noastrabig grin
sprijin-o are nevoie de asta... iar privind prietenii falsi vor exista intotdeauna asemenea specimenebig grin nu merita asa ceva!

| SCOOBftw a răspuns:

straight face

Sunt baieti fara numar in lumea asta. Spune-i ca el nu era pentru ea, nu o merita. E imposibil sa nu gasesti ceva...
Sa se gandeasca ca nu are de ce sa isi ia viata, totul merge inainte.

Totul va fi bine si va revenii la normal.

Succces!

| vibe_9780 a răspuns:

Sa'mi zici si mie daca s'o omorat, chiar sunt cuurios!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i sa se gandeasca la parintii ei happy