Nu se poate sa iubesti 3 baieti.in acelasi timp.Cred ca esti cam nesigura pe tine.
Uite ce poti face: petrece timp cu fiecare dintre ei,separat,o perioada. Urmareste cum se comporta fiecare in preajma ta,ce fel de baieti sunt,cum gandesc, iar apoi decizia va fi usoara, iti vei da seama care dintre ei te-a impresionat si te merita! succes!
Nu exista! Nu ai cum sa iubesti 3 baieti in acelasi timp! Pprobabil esti confuza si nu stii ce simti.Analizeaza bine situatia si poarta o discutie cu inima,vezi ce spune, dar ascult-o cu atentie! Din cei 3, trebuie sa iubesti cu adevarat doar unul,restul doar te atrag fizic sau mai stiu eu ce se intampla. Exista posibilitatea sa nu iubesti nici macar unul, din cei 3, ci sa fie doar o simpla atractie...Cine stie? Numai tu stii ce e in sufletul tau, gandeste-te bine si vezi ce-ti iese.
Fii cu toti 3 deodata, fii panarama lor si lasa-i sa te babardeasca cand vor ei. Hai, stiu ca-ti place
PS: Data viitoare sa te combini cu tot satul, ba nu, cu tot judetul!
Mno ce pot sa zic daca primi doi te-au refuzat... incearca cu cel de al 3-lea sau cine stie poate norocu se intoarce...
Eu cred ca e imposibil sa faci asta Crede-ma ca am trecut prin perioada in care am tinut la o persoana, imediat la altcineva si stiu pe cine iubesc cu adevarat. E imposibil sa uiti totul, dar doar pe una o poti iubi.Pe restul cred ca ii simpatizezi sau poate esti atrasa fizic de ei,in cazul tau
Oricum, alege-l pe cel care stie sa se poarte ca un barbat, nu pe cel care se crede smecher ca umbla cu 3-4 fete deodata. Vrei sa fii cu unul de asta doar ca sa stii ce esti cu un baiat "popular- "? Unde vei ajunge cand vei pune suflet si o sa aflii si tu ca mai are 2?