Daca ai o viata sexuala activa, dureaza mai mult, poate si o ora.dar tine si de starea de spirit a partenerilor.de chef, mai exact.de cat sunt de excitati amandoi, etc
10 pana la 15 minute. Dupa care dupa o pauza de 15 minute, mai facem o partida de inca 15 pana la 20 minute, si asa mai departe pana dimineata. Dimineata facem cate un dus si plecam la serviciu.
Depinde de starea de spirit poate dura fie 5 minute fie 20 de minute.
În medie o partidă ideală este situată între 5-7 minute, ce e sub e prea scurtă ce e peste e prea lungă
Depinde ce intelegi printr-o partida, poate dura si un weekend intreg depinde de cand nu ne-am vazut. Eu printr-o partida inteleg altceva decat tine numarul (daca la asta te referi).
Normal ca prima data tine cel mai putin, mai ales daca nu ne-am vazut d mult si dorinta este foarte mare. Insa dupa asta nu inseamna ca s-a si terminat, mergem facem un dus si pana ne intoarcem in pat deja putem continua. Apoi pauza de masa si tot asa. Deci depinde cat de mult va doriti
Intre 20 -30 min, asta in cazul in care faci sex frecvent,, daca faci o data pe luna va fi unde 5-7 min maxim,