| DeeaRi a întrebat:

Nu va suparati ca va intreb: La voi o partida de sex in medie cat dureaza?

11 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

5 ore.

| Alexandru0007 a răspuns:

Daca ai o viata sexuala activa, dureaza mai mult, poate si o ora.dar tine si de starea de spirit a partenerilor.de chef, mai exact.de cat sunt de excitati amandoi, etc

| Emilian65 a răspuns:

10 pana la 15 minute. Dupa care dupa o pauza de 15 minute, mai facem o partida de inca 15 pana la 20 minute, si asa mai departe pana dimineata. Dimineata facem cate un dus si plecam la serviciu.

| Azµre a răspuns:

Depinde de starea de spirit poate dura fie 5 minute fie 20 de minute.
În medie o partidă ideală este situată între 5-7 minute, ce e sub e prea scurtă ce e peste e prea lungă

| Keith a răspuns:

La mine dureaza intre 30-60 de minute depinde de cat poate barbatul sa reziste.

| IREros a răspuns:

Depinde ce intelegi printr-o partida, poate dura si un weekend intreg depinde de cand nu ne-am vazut. Eu printr-o partida inteleg altceva decat tine numarul (daca la asta te referi).

Normal ca prima data tine cel mai putin, mai ales daca nu ne-am vazut d mult si dorinta este foarte mare. Insa dupa asta nu inseamna ca s-a si terminat, mergem facem un dus si pana ne intoarcem in patbig grin deja putem continua. Apoi pauza de masa si tot asa. Deci depinde cat de mult va dorititongue

| matesanosa a răspuns:

In medie 15-20 min! asta daca te grabesti!

| Stanciu_Anees_1986 a răspuns:

Intre 20 -30 min, asta in cazul in care faci sex frecvent,, daca faci o data pe luna va fi unde 5-7 min maxim,

| looovee a răspuns:

Depinde de noi, in medie 10 min

| Mdea721 a răspuns:

laughing Nu ma pot opri din ras.

| flippy94 a răspuns:

A durat si o ora si cv si 20 min... in medie vreo 30-40 min laughing