| Andreea20000 a întrebat:

Nu vi se pare prea piti doamna asta? Are vreo 48 de ani... ce parere aveti despre ea?

http://www.youtube.com/user/makeupveroefalso#p/u/21/gyhl kLLkmV0

14 răspunsuri:
| AndyArtist a răspuns:

Arata ca naibastraight face si nu vorbesc de ten(ala arata destul de bine) da' are trasaturile urate rau! hmm... nu stiu ce sa zic in legatura cu prima intrebarelaughing

| Palpatine a răspuns:

Nu,nu mi se pare a piti

| Aly28 a răspuns:

Bunahappy
mi se pare mult prea deplasata,si incearca sa imite gesturi de adolescnte, are unghiile albastre, dar e penibilalaughing

| FreeLife a răspuns:

Vai de viata ei big grin din pacate mai sunt si astfel de oameni care incearca dupa ce au trecut de varsta sa se "Reconstruiasca artificial"... nu merita si arata penibil!
Have fun!

| polly_3126 a răspuns:

Nu e cam anormal ca o femeie de varsta ei sa se macheze asa.in fne

| liviu42 a răspuns:

Este "panie"

| 4l3x a răspuns:

O mu.ist urata si o zdreanta de 50 de ani laughing la varsta ei ii trbuia baston, ce dq phbbbbt

Răspuns utilizator avertizat
| opium a răspuns:

`nu mi se pare piti, dar atitudinea ta mi se pare foarte aiurea. Daca are 48 de ani ce? Ar trebui sa se ingroape de vie? Si voi toti care ati comentat ca are unghii galbene, ca e stramba...ce e gresit cu voi? Nu mai are voie lumea sa traiasca daca la 48-50-60 de ani nu mai are ten de papusa? Impuscati-va...

| Chrisstine a răspuns:

Mi se pare ca are un ochii mai mare si unu mai michappy

Răspuns utilizator avertizat
| Anonim3007 a răspuns:

E prima data cand sunt de acord cu chiorul respect chiorul

| amalia_9060 a răspuns:

Cand o vezi iti zine sa fugi si prin cimitirrolling on the floor)

| Wooky a răspuns:

Asta e normala pe langa una pe care am vazut.o pe strada intr.o zi.Era una de vreo 60 si ceva de ani, si avea in fusta scurta raised eyebrows, decolteu :-s, coditze o_o'' si ruj roz + unghii false laughing.