| saidkique a întrebat:

Nu vreau decat sa i-o spun, dar nu potcrying

Răspuns Câştigător
| TTdsIulia a răspuns:

Poti. trebuie sa poti, un cuvant din partea ta poate cantari enorm daca este spus cum trebuie big grin daca e ceva care ar putea sa o raneasca atunci incearca sa o pregatesti inainte. dar daca este ceva de un " te iubesc " atunci nu tine cont de nimic, ai incredere in tine :*

6 răspunsuri:
| forever4you a răspuns:

Vrei doar sa i-o puix-( esti doar un parazit printre ceilalti parazitii, primul meu iubit a facut la fel cu mine, cica ma iubea si nu mai stiu eu ce dar nu vroia decat asta, eu nu vroiam normal pentru ca-l iubeam, si cand am aflat stii ce fel am plans?! In hohote in lacrimi adormeam, in lacrimi ma trezeam eram...asa ca fa-o da-i drumul dar gandeste-te la ea si la ce simte pentru tine, gandeste-te ca intr-o relatie sunt doi nu unul tu si cu ea, si pe ea chestia asta o va face sa planga...nu o iubesti? nu vrei relaite serioasa? bine las-o va fi mai bine sa va despartiti facand-o sa creada ca tu nu mai vrei decat sa stie ca nu vroiai decat sa o ****

| xXCrystyanXx a răspuns:

Nu poti sa-i spui "face to face"? Atunci incearca prin scriss. Mess, biletele eehh intelegi u.

| nicaruaga a răspuns:

Eu is singuru curios sa afle: ce sa spuna? confused

| FreddieMercury a răspuns:

Nu te lasa, my dear. Nu te lasa! Fii curajos! Spune-i!

| liviu18_3718 a răspuns:

Poi frate.nu asa direct ca ma gandesc ca nu e o tarfa laughing.
Vbeste frumos cu ea. invit-o la tine la o cina... Un pahar de vin " sa va cunoasteti mai bine " si de acolo usor usor pleaca toata treaba. fi cu tupeu nu pampalau.fi inventiv!