| blueheart a întrebat:

" Nu vreau sa despic firul in patru
Nu vreau sa stiu de ce vin langa tine atunci cand nimeni nu se asteapta
Poate ca am vrut sa traiesc asa ceva.
Am venit pentru ca a trebuit sa vin,intelegi?
Nu ma intreba nimic
Nu ma intreba "de ce?", nu ma intreba "cum?", nu ma intreba "de unde?" am venit
M-a chemat ceva,poate tu,poate altceva.
Nu ma intereseaza cum arati,nu ma intereseaza cum vorbesti,nu ma intereseaza cine esti intre oameni.
Eu te simt,doar atat.
Te simt asa cum stiu ca nimeni nu te stie si nu poate sa te simta.
Nu ma intereseaza ce crezi tu,nici ce cred altii
Pentru ca nimeni nu poate intelege acest ceva ce depaseste intelegerea omeneasca...
Si tine cont si eu sunt om...
Mi-e bine cu tine,adica mi-e jale
Mi-s ochii la mainile tale
Nu sunt decat un copil nebun,o minte ratacita
Dar te am pe tine
Tu,de care mi-e frica,de care mi-e dor,de care ma vindec si ma-nbolnavesc la loc dintr-o data
Mi-e dor de tine si nu-mi ajung celelalte.
Si niciodata nu-mi vor ajunge celelalte
Ma-ntreb ce am sa fac atunci cand tu vei pleca de tot?
Tu te gandesti ca intr-o zi se va intampla?
Mie nu-vi vei lasa nimic si totusi imi vei lasa totul
Tot ce ai insemnat de fapt,tu; fara masca,fara plusuri si minusuri
Asta mi-am dorit si nimic altceva.
Mister neexplicat care invie mereu mai dulce ca-ntaia oara.
M-ai durut si m-ai mangaiat
Ai plecat si ai rasarit din absenta
Tu nu esti un om obisnuit. Neobisnuiti.
Te-am iubit neobisnuit.
Mi-e dor de tine neobisnuit, neobisnuitule!
Am vrut sa explic
Am vrut sa ma inteleaga ceilalti.
Nu m-au inteles. Pentru ca ei sunt obisnuiti.
Asa ma vindec eu de complexe considerand ca ceilalti sunt niste prosti si poate ca nu sunt.
Tu ce zici?
A! Tu nu zici nimic.Tu nu vrei nimic.Tu nu ceri nimic...
Si eu care te credeam neobisnuit.
Taci!
Taci!
Nu vreau sa te leg de nimic.
Nu mai striga!
Opreste-te!
Taci! Te rog! Te implor! Iti poruncesc!
Taci!
Dar nu de tot...
Hai sa ne facem ca nu ne cunoastem
Cum ar fi?
Eu stiu.Tu...nu-ntelegi.
Ninge!
Hai sa ningem.
Mi-e dor de tine."

Ati simtit vreodata atunci cand v-ati despartit de persoana iubita ca intre voi au ramas cuvinte nespuse,lucruri nerezolvate, ca putea fi altfel daca ati fi reusit sa-i transmiteti tot ceea ce ati simtit in timpul cand ati fost impreuna si mai ales dupa?
Mi-ar placea sa va ganditi acum si sa-i transmiti un gand de al vostru. Poate ca odata va citi aici ceea ce simtiti sau ati simtit pentru ea/el.
Multumesc celor care vor avea curajul de a nu se ascunde sub vorbe false. happy

Răspuns Câştigător
| DDCC a răspuns:

Sa-i spui persoanei iubite la timpul potrivit ce ai de spus, adica ce ai pe suflet, daca vrei ca relatia sa mearga pana nu-i prea tarziu, ca sa-si faca o parere despre tine, sa stie daca te poate sustine, sa stie daca e apreciata de tine, sa stie daca deciziile pe care le va urma in viitorul apropiat in legatura cu relatia ar putea fi gresite sa nu. Eu asta inteleg. Sau poate sa fiu cu totul paralel fata de raspunsul pe care vroiai sa-l auzi.

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vreau sa ranesc pe nimeni, daca sunteti doi oameni cu simtul raspunderi trebuie sa discutati intre voi ceea ce aveti de facut nu sa antrenati si pe alti sa "spele rufele" cu voi, daca-mi dau cu parerea ca tu ai dreptate si maine va impacati cine cade de fraier, nu asa ca eu? asa ca luati-va jucarelele, intalniti-va si vedeti ce este de facut, capisci?

| blueheart explică (pentru anonim_4396):

Asta ai de gand sau aveai de gand sa-i spui iubitei tale? Nu asteptam pareri despre poezie ci despre gandurile voastre pentru persoana pe care ati iubit-o sau o iubiti atat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru blueheart):

Stimata blue, de ce ne ascundem dupa deget atat timp cat scrii "Ati simtit vreodata atunci cand v-ati despartit de persoana iubita ca intre voi au ramas cuvinte nespuse, lucruri nerezolvate, ca putea fi altfel daca ati fi reusit sa-i transmiteti tot ceea ce ati simtit in timpul cand ati fost impreuna si mai ales dupa?", se intelege ca este vorba de o neintelegere intre voi, asa ca te rog nu mai comenta!

Rautatile de pe acest site le-am simtit de acnd am intrat. Si am gasit si persoane care se ascund sub o masca de indiferenta si mai ales sub o masca de om cinic pentru a da mai bine.
Nu era vorba de nicio neintelegere intre mine si cealalta persoana. Intre noi s-a spus ce era de spus.
iti multumesc pentru gandurile tale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru blueheart):

Asta crezi tu ca sunt, un rautacios si un cinic? te inseli amarnic fetito, dar sa lasam asta, vreau sa mai vad alte raspunsuri. Si inca ceva, poate nu-mi dai funda ca ne suparamhee hee
Habar nu ai ce este in sufletul meu, nu ai cum sa stii cat de mult am iubit si cat de mult iubesc si cat de iubit sunt, chiar daca ceea pe care o iubesc ma iubeste de undeva de sus de tot, nu stiu daca am sa mai iubesc vreodata asa cum am iubit.

Departe gandul de mine de a te face asa. Imi cer scuze daca asta ai simtit. Eu am vorbit in general de toti cei care dau raspunsuri la intrebari la care cineva intr-adevar are nevoie de ajutor,nu de raspunsuri in gluma sau doar de dragul de a raspunde.
Eu nu am nevoie de ajutor, pur si simplu am vrut sa vad daca sunt si persoane care iubesc sau au iubit cu adevarat, care simt nevoia de a transmite ceva persoanelor iubite, atat.
Nu mai comentez nimic ca oricum vad ca se interpreteaza total invers intrebarea mea.
O zi frumoasa iti doresc si imi cer scuze din nou, dar nu era vorba de tine cand am spus rautaciosi si cinici.

| blueheart explică (pentru DDCC):

Nu voiam un raspuns la ce am postat eu. Credeam ca sunt persoane care vor sa transmita ceva celor pe care-i iubesc sau le-au iubit. Atat.

Si inca ceva. Cateodata nu poti spune tot ce ai pe suflet persoanei iubite daca ea traieste in trecut pentru ca simti ca vorbele tale, tot ceea ce simti vor trece pe langa el fara sa le inteleaga. Eu cred ca am aratat cu adevarat ca stiu sa fiu o prietena, ca am sustinut orice decizie si orice fapta, dar ca iubita nu am putut sa arat ce simt pentru ca orice as fi simtit nu ar fi contat cu adevarat si ar fi fost alte si alte minciuni. Ceea ce am simtit a ramas in interiorul meu si acolo va ramane. A fost cea mai inteleapta decizie din viata mea. Cand cineva nu e pregatit sa-l inteleaga si pe celalalt nu va intelege niciodata cu adevarat ce simte sau simtea persoana de langa el.

| DDCC a răspuns (pentru blueheart):

Da, ma rog. Lucurile astea nu le poti intelege complet decat atunci cand esti indragostit. Eu ma refeream in general, si cred ca am scris poate prea fictiv. Trebuia sa ocolesc intrebarea daca nu eram in concordanta cu subiectul. Sorry, deleting all the answers...

Iti faci prea multe probleme. Ai scris ce ai gandit tu. Multumesc pentru raspunsurile tale. O seara frumoasa iti doresc! happy

| DDCC a răspuns (pentru blueheart):

Stiu. Dar chestia e ca raspunsul meu nu era adecvat sa zicem, sau....Intr-o zi voi ceda psihic fiindca sunt total paralel. Ma rog, o seara frumoasa si tie!

Nu vei ceda psihic pentru ca vei avea prietenii langa tine si te vor sustine. Daca vrei sa vorbesti vreodata cu mine, ai nevoie de un prieten, lasa-mi ID tau prin mesaj. happy