Nu există oameni urâți. Fiecare e frumos. Tu daca vezi un om și ți se pare că e urât asta nu înseamnă că e urât. Poate pentru altul nu e urât așa că nu mai pune întrebări stupide.
Iti dai seama ca si ele vor printul pe cal alb, de ce sa fie mai prejos? Fara discriminari!
Esti patetic. Ti s-a spus de n ori ca oricine poate avea o relatie serioasa, ia cauta squirmy and grubs pe Youtube, termina cu prostiile si maturizeaza-te ca timpul trece.
Exista oameni total neatractivi pentru sexul opus, nu urati, e adevarat, urati in sensul ca sunt nasoi si ca oameni, multi sunt foarte okey ca om dar neatractivi.
Intrebarea lui e foarte buna.
Este vorba de atractivitate, nu cum il vede el sau eu, ca asta e irelevant. Si in general cine nu e mai deloc atractiv, nu e mai pentru nimeni de sex opus.
Https://naibuzz.com/......net-worth/
Squirmy and Grubs is a popular channel created by a couple from the United States named Shane and Hannah. They have generated an estimated net worth of $200, 000 from the channel. The two have been dating for over three years and describe their relationship as peculiar. Shane has a sever muscle wasting disease called spinal muscular atrophy that has made him to have to use a wheel chair. Their goal for starting the channel is to share their lives with the world so as to help normalize interabled relationships and to show people that their love is just as exciting, fulfilling and real as any other. They both love to travel and use any opportunity to visit new places together.
Shane Burcaw Worth Net
Conform Trending Celebs Now, valoarea estimată a Shane Burcaw în valoare de salariu, salariu, venit, mașini, stiluri de viață și multe alte detalii a fost actualizată mai jos. Să verificăm, cât de bogat este Shane Burcaw în 2020?
Valoarea netă estimată în 2019 1 milion de dolari - 5 milioane de dolari (aprox.)
Valoarea netă a anului precedent (2018) 100.000 USD - 1 milion dolari
Salariu anual În curs de revizuire.
Sursa de venit Sursa primară de venit Blogger (profesie).
https://trendcelebsnow.com/shane-burcaw-net-worth/
Vad ca nicio fata nu ti- raspuns la intrebare...ce-o fi asa greu! Acuma, hai sa-ti spun eu niste lucruri pe care le-am experimentat! Asa cum probabil am mai spus pana acum, singura fata care in 17 ani mi-a marturisit ca ma place,era o fata neatragatoare din punct de vedere fizic,insa nu doar de asta am refuzat-o! Pur si simplunu aveam nimic in comun(poate daca era soricioaica de biblioteca ii dadeam o sansa,pentru ca si eu sunt). Daca au fost alte fete care sa ma placa inca nu stiu sigur(e posibil,dar nu-s sigur). Ideea este ca nici cele urate nu pot spune ca misunau in jurul meu! Si sunt multe fete urate care vor baieti frumosi,si culmea ii si obtin! Eram in scoala generala cu o fata de etnie,si la un moment dat am aflat ca ei ii placea de un baiat! Eu am intrebat-o cine era acel baiat,iar ea nu voia sa-mi zica,si apoi am intrebat-o in gluma daca eu eram acelasi baiat! Ea mi-a zis "Pfaaa,cum naiba sa-mi placa de tine,tocilarule?". Cand am intrat amandoi la liceu,am vazut-o pe fata respectiva in centru cu un baiat frumos,ma intreb cum o fi ajuns cu ea! Ideea este ca eu,pe langa faptul ca am fata de tocilar(si chiar sunt unul)sunt si slab,dupa cum am mai si spus! Iar aceasta mandrie feminina sa-i zic asa,nu ar lasa-o niciodata sa intre in relatie cu unul slab cum sunt eu pentru ca nici nu s-ar simti valoroasa ca femeie si plus ca prietenele ei ar rade de ea(cum avem si noi,baietii avrm aceasta mandrie masculina,care nu ne permite sa ne punem cu una grasa). Deci deja dupa cum poti vedea, nu orice fata neatragatoare nu ar accepta sa iasa cu unul neatragator! Ciudat este ca niste fete din orasul meu mi-au dat mesaje pe insta spunandu-mi ca sunt frumos, fete de top chiar, si intotdeauna am fost ferm convins ca isi bateau joc de mine! Chiar am avut o experienta ciudata cu o fata din orasul meu pe insta(daca vrei sa afli mai multe, am o intrebare postata deja, unde am descris tot)
Nu toate femeile sunt la fel, iar eu am avut plăcerea să le întâlnesc. Și un bărbat frumos ar crede că este luat la mișto, dacă o fată de top lar complimenta. Sunt femei frumoase cu capul pe umeri, care își doresc urmași cu tocilari (așa cum te consideri tu). De ce crezi, că eu ca bărbat le iau apărarea? Cunosc o femeie foarte frumoasă, căsătorită cu un luptător de arte marțiale și după ce el sa lăsat de sport, a început să se îngrașe. Am întrebat-o de ce mai stă cu el, doar uite cum a ajuns, iar ea mia răspuns că îl iubește așa cum este. Am mai întâlnit cazuri din astea, dar și femei de care spui tu.
În viață le întâlnești pe toate.
Ești slab? De ce nu faci ceva în privința asta? Poți merge la sală.
Problema este, că ai întâlnit femeile care te-au făcut să crezi anumite lucruri, dar ai ceva probleme și cu încrederea de sine.
Nu uita! Ce credem noi despre femei și ele cred despre noi.
Baftă!
Man,am 17 ani, poate voi intalni mai tarziu altfel de fete, practic eu acum vorbesc din proprie experienta! Poate tu ai avut noroc si ai cunoscut femeile despre care vorbesti, insa eu inca nu! Am avut o experienta mai "negativa" cu sexul opus pana acum!
Bai oameni buni, ce oameni normali pun asemenea intrebari? Exista fel si de de oameni, e clar ca nu toata lumea poate fi justin bieber, dar ne acceptam asa cum suntem, adica normali. Unii nu dau doi bani pe aspectul fizic. Daca un om normal lui i se pare urat inseamna ca are el o problema. Urat inseamna sa fi desfigurat, sa ai o asimetrie foarte grava, sau un defect care te dezavantajeaza(urechile iesite foarte tare in afara, nasul foarte foarte mare, etc). Oamenii "urati" despre care el vorbeste au relatii si copii, doar pentru faptul ca el nu are un caracter misto sau cine stie ce defecte are, nu inseamna ca toti sunt urati, sunt doar normali.
Atractia fizica joaca un rol important(in primele secunde, minute), apoi decisiv este oricum caracterul si sufletul, asta pentru cei care sunt rationali. Deci degeaba esti atractiv daca atunci cand deschizi gura jenezi oamenii.
Combinatia perfecta de fizic-caracter este greu de gasit, mai intervine si conditiile persoanei in cauza(poate vrea sa fie doar frumos si prost), deci sunt atatea variabile incat generalizarea nu este posibila.
Are voie sa puna orice intrebare care nu contravine regulilor forumului.
F corect:
"atractia fizica joaca un rol important(in primele secunde, minute), apoi decisiv este oricum caracterul si sufletul".
Dar fara alea primele secunde minute, daca nu treci proba fizica, nu mai conteaza restul, nu mai e interesat/interesata sa-ti afle alea.
Eu.
Și da, pentru că frumusețea nu e totul.
Iar conceptul ăla cum că toată lumea este frumoasă este o prostie. Dacă ar fi așa, cuvântul ăla a fost inventat degeaba.
Cât despre "dacă ție ți se pare cineva e urât, nu înseamnă că și altora li se pare." Păiii, ok, deci da, există gusturi: oamenii au preferințe legate de culoarea părului, ochilor, greutate, etc.
Dar există urât obiectiv. Și nu vreau nici eu să jignesc pe nimeni, dar... Gen, majoritatea oamenilor ar fi de acord cu faptul că o persoană plină de coșuri pe față e mai urâtă decât una cu fața curată, nu? Există, cred, și persoane care preferă o persoană mai urâtă, din diverse motive.
Mai există și oameni care numesc pe cineva frumos "pentru că au un suflet frumos" sau mai știu eu ce.
În fine, sunt de părere că frumusețea asta e un compliment care se folosește în mod excesiv. -_-
Nu ma consider urata cand iubitul alteia spune asta despre mine. Frumosul este orice-ti apartine, daca e cu tine cum ai nevoie sa fie, atunci aspectul este considerat frumos de catre mintea ta. Sentimentele fac iluzia de frumos/urat. Si faptele sunt cele care iti dau sentimente, negative sau pozitive.
Da arãta la fel ambii, adică aia nu-i așa frumoasă. Arata normal.
E bine daca ne referim ca "grasimea" de pe bust face frumusetea unei fete, cand e pe bust nu pe solduri sau burta Fiecare cu preferintele sale. Off dar staii nu-mi permit sa comentez eu cand eram in liceu eram acuzata de implante si culmea n-am nici marimea nimima pentru a purta sutien.
Acum sa incepem cu pielea mea ca aia are pistrui si se da cu fond de ten, iar eu am ridurile la "20" de atata plans ca o prefera p-aia care e data cu fond de ten. Deci este exact faza aia, cand nu te accepta pentru o facatura si devii "defect" care il ascunde.
Dar cand e vorba de urat/frumos aici vorbim de faptul ca "tie iti place parul blond si urata e aia ca nu-l are", deci ea daca vrea un "blond" trebuie sa se multumeasca cu unu cu "7 peruci"de par ca ea, care nu-i place nimanui "ce urata e paroasa aia" . Deci v-ati prins care e faza?
Pai de e ai plans atat?! Cu sanii nu e problema, nu toti vor neaparat sani mai mari, de ex pe mine ma atrage figura si corpul, picioarele, nu neaparat sanii, si or mai fi asa ca mine destui.
E, si daca are pielea pistrui ce? Daca nu-s prea proeminenti merge, daca arata asa intens, mda, nu e bine.
Nu imi e clar asta:
"deci ea daca vrea un "blond" trebuie sa se multumeasca cu unu cu "7 peruci"de par ca ea, care nu-i place nimanui "ce urata e paroasa aia""
Dar dau o parere.
Ca e frumos ce-mi place mie, cam asta vrei sa zici, adica ce preferinta are fiecare, deci daca eu vreau una cu parul blond, nu e atractiva aia care n-are parul blond sau care n-are par deloc?!
Si atunci aia care n-are par deloc, trebuie sa accepte unu cu peruca ca si ea.
Adica sta de nevoie cu unu care nu prea il place ca n-are incotro.
Asta vrei sa zici?
Eu nu numesc "urata sau urat", ci neatractiva/neatractiv. Ptr ca omu ala ca om poate arata destul de okey, neatractivitatea e una, uratenia e ala/aia care cand te uiti la el te sperii pe strada.
Insa sa-ti mai zic ceva si multi nu realizeaza:
Cand alegi ceva frumos, alegi din 10 cu nota egala cam, ca iti place figura unuia si nu al altuia, dar nu alegi intre unu de nota 3 si unu de nota 9, pe 3 nu o sa-l placi si nu e placut de 99 % din femei, sau de barbati daca e femeie.
Ca exemplu mai clar, alegi intre BMW, Merzan, Volvo, Audi, aici e valabil "e frumos ce-mi place mie, depinde fiecare ce prefera, ce-mi place mie poate nu-ti place tie, nu alegi intre merzan si o bicicleta ruginita. Pe ultima nu o sa o vrea nimeni.
Trist dar adevarat, se verifica oricand asta, chiar daca multi nu constientizeaza, ca daca fac testul cu tine, ai sa vezi tu ce alegi si ce te atrage, tot unu aratos o sa alegi daca pun 10 cu note diferite.
Eh, eu gandesc altfel. Daca nu-ti convine cum se macheaza, ea nu se macheaza pentru tine. Deci tu automat o consideri urata, din cauza unui stil care nu e pe placul tau dar e pe placul altora. Da faza e ca aia cu fondu de ten, a descoperit si fata reala cand s-a culcat cu ea logic (asa ma scuzi, deci sa fie clar acum ca eu povestesc situatii care le cunosc aici), si el surpriza ca a preferat sa fie cu una care "arata bine" macheata decat cu una ca "nu arata bine nemacheata". Daca, aici cumva ne referim la frumusete constand in "pictura de pe fata". Apoi desteptul care s-a culcat cu macheata si dupa ce a vazut-o, se duce sa se dea la nemacheata ca si-a dat seama de ce nu-si picteaza aia fata. Iar ea e stresata ca trebuie sa vina "gunoiu" lu "i-a dat dz ei fondu de ten" si tot el e insistent si nesimtit o obliga. Pai am plans, ca asa se face cu mine! Am plans si il injur pe dz de ani ca aleia i-a dat la 15 sa isi bata joc de ei si acum pica toti pe mine ca am ramas singura ocazie pentru toti ********** sa nu dau cuvinte.
Cand vrei sa alegi ceva nou alegi ceva curat, atunci ce-i curat nu-i automat frumos. Unii prefera culori intunecate, altii deschise, altii prefera "jegarite" ca asa sunt si ei "jegurile".
Am obiceiul cu mama sa ii zic ca e "urata" haina cand ma intreaba, ei da ii place o caracterizeaza, pe mine nu. E vorba de mama, ea e obsedata de rosu i se pare frumos, eu nu suport culoarea. Si ea are obiceiul sa fie nemultumita de alegerile mele.
Cand accepti un cuvant sa descrie ceva anume, este doar o parere personala care ti-o creezi in mintea ta despre obiectul acela, care nu exista si in mintile altora, unii vor folosi cuvantul cu sens opus imaginatiei tale.
Sa vorbim despre ce ma atrage pe mine? Stai nu-ti zic la ce mi se activeaza mie, dar nu este deloc Shahid kapoor, nu-s atrasa de asemenea barbati. Deci eu sunt din categoria care prefera un baiat egal cu mine trupesc, nu ditamai omu cu muschi si alte din alea, unora le plac muschii, mie nu.
Mutubal întreabă: