| EdyJr a întrebat:

Nu vreau sa jignesc pe nimeni. Voi mai aveti incredre in fetele din ziua de azi? Le mai intelegeti?

20 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sant ciudate, unele zic una si fac alta, cred ca mai bine ai incerca cu o femeie mai matura care s-a saturat de distractii.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

„Voi mai aveti incredre in fetele din ziua de azi?" - În toate? La modul colectiv? Nu, sub nicio formă. Cum de altfel n-am încredere în toți oamenii la modul colectiv. Nici măcar în majoritatea lor.

Dar am încredere în unele dintre ele.

„Le mai intelegeti?" - Hai să-ți zic un secret care nu-i chiar secret: Niciun bărbat n-a înțeles vreodată o femeie și nicio femeie n-a înțeles vreodată un bărbat.

Deci să ne întrebi dacă înțelegem femeile e ca și cum ne-ai întreba dacă înțelegem extratereștrii.
Vorba aia cu „Bărbații sunt de pe Marte și femeile de pe Venus" are mult sâmbure de adevăr happy

O zi bună.

| RAY a răspuns (pentru kongeriket):

Suntem acelasi specie, jumatate din adn ul nostru e de sex opus, nu-i nimeni de pe marte si venus astea sunt basme cu toti avem nevoie acelasi si asteptari asemanatoare, nepotica mea, sormaea e mai barbat ca multi barbati, deci suntem o combinatie de feminim si masculin asta e dovedit stiintific

| kongeriket a răspuns (pentru RAY):

„jumatate din adn ul nostru e de sex opus" - Cred că trebuie să mai citești ceva știință - începând cu definiția ADN-ului. Poate așa afli că ADN-ul în sine NU are sex.

Sexul copilului se stabilește in utero printr-o combinație de factori de mediu și factori epigenetici (epigenetica e ramura științei care studiază ce parte dintr-un anumit eveniment/trăsătură/caracteristică este genetică și care parte este influențată sau influențabilă de mediu și în ce mod).

„sormaea e mai barbat ca multi barbati" - Că zici tu? Și anecdota ta personală are valoare științifică? De ce?

„suntem o combinatie de feminim si masculin asta e dovedit stiintific" - Niște dovezi, se poate?

E una să afirmi că unii indivizi de sex masculin adoptă și trăsături feminine (sau viceversa) - asta e corect. Recomand munca lui Simon Baron Cohen, Trond Diseth sau Anne Campbell pe segmentul ăsta.
Însă e cu totul alta să afirmi că toți „suntem o combinatie de feminim si masculin" și că „asta e dovedit stiintific" - asta pur și simplu e incorect, sau cel puțin e incompletă ca afirmație. „misleading" cum ar zice americanul.

NOname
| NOname a răspuns:

O dezamăgire urmată de clasicul deja "toate sunt la fel"?
Las-că-ţi trece.

Mai puţine aşteptări = mai puţine dezamăgiri.
Nu oamenii sunt de vină pentru dezamăgirile noastre, ci aşteptările noastre.
Reducând din aşteptări, vei reduce şi din dezamăgiri.
Fericirea ta e în tine, trebuie doar să ştii s-o înţelegi şi s-o accepţi. : )

| Doηηa a răspuns:

Tu nu ai găsit fata potrivită, nu mai generaliza.
Femeile/fetele nu trebuie înțelese, ele trebuiesc iubite!

| EdyJr explică (pentru Doηηa):

Da.Adevarat. Un exemplu ultima iubita a mea. mi-a spus intr-o zi. CA vom avea o familie nu stiu ce. Chesti de viitor (da suntem mici dar vorba vine ) voia ceva serios. Insa peste o sapt. Eu plec 4 ani la un liceu. acum serios, ce mai e si asta?

| StefanMV a răspuns (pentru Doηηa):

Cred ca era o intrebare pentru baieti!

| StefanMV a răspuns (pentru Doηηa):

Eu sincer am incredere in ele. Fiecare fata este altfel si nu trebuie decat sa gasesti anumite fete cu care te-ai potrivi. O fata daca reusesti sa o faci sa tina la tine nu va mai fi pe interes. Asta se intampla si invers.Un baiat la inceput vrea sex, insa daca acea fata il face sa tina foarte mult la ea, Acel baiat nu se va mai gandi numai la sex si se va gandi in anumite momente decat sa o tina in brate. Evident ca multe fete v-or doar bani, insa sunt destule care cauta dragostea si care nu trebuie decat sa le faci sa tina la tine si sa le dai de inteles ca si tu ti la ele pentru a ramane langa tine.

| RAY a răspuns:

Salut edy,sincer eu inca n-am cunoscut o fata sincera in viata mea vb de necunoscute nu familie, asa ca nu stiu poate sunt fete sincere, nu te poti baza doar pe experiente persoanele si sa gandesti rational sta in natura noastra sa fim ipocriti, mincinosi, prefacuti pe mine numai ma mira nimic, in termeni pshiologici mintim cam 90 la suta din cea ce vorbim deci poti avea incredere in oricine nu? nici nu ai cunoscut 10 milioane de fete sa poti spune toate sunt la fel din Romania, parerea mea nu afirma, nu infirma nimic indoieste de toate dar crede doar in dovezi nu in vorbe, bafta multa, eu nu cred in nimic si nimeni

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Da am incredere dar nu le inteleg

| unknøwn a răspuns:

Nu există femeie de neînţeles. Există doar bărbaţi nepricepuţi.

| CoquineNoire a răspuns (pentru unknøwn):

Daca ai zis asta fiind baiat, te felicit, pentru ca nu sunt multi care gandesc asa.
insa, sunt si destule femei de neinteles, femei care nici macar nu se inteleg pe ele, daramite sa le mai inteleaga si altii...intelegi?

| unknøwn a răspuns (pentru CoquineNoire):

Asta nu înseamnă că alţii nu o pot înţelege.
Dacă eşti deştept o înţelegi.
Şi da. Sunt băiat.

| Captoresque a răspuns:

Te rog frumos nu generaliza, pentru că nu toate femeile sunt parașute, așa cum nu toți bărbații sunt cocălari.

| abcde12345 a răspuns:

Sigur ca da, nu sunt toate la fel happy

| SeeDifference a răspuns:

Fetele mereu au fost greu de inteles "pentru uni"!

| ILoveWeekends a răspuns:

Tocmai m-ai jignit. Oricum nu toate sunt la fel...cum nici toti nu sunt la fel.

| Trolozaur a răspuns:

Da si da? oamenii care zic "nu vreau sa jignesc pe nimeni" sau "nu vreau sa fiu rasist" exact asta urmaresc sa faca.

| 3msec a răspuns:

Sincer,nu prea.Cum vine unu mai cu bani si masina, hopa sar la el in brate. happy