| SorinelCopilu a întrebat:

Nu vreau sa pun o intrebare si vrea sa i avertizez pe toti baieti sa nu se indragosteasca nicioadata si sa nu aiba incredete in femei vreodata
stiu ca pare ciudat ca am scris asta dar am un motiv
fata pe care am iubit-o mi-a zis ca nu poate sa mai stea cu mine pentru ca sunt rautacios cu ea dar asta a fost doar motivul in afara de iubire nu o scoteam si o sarutam mereu o iubeam din inima si eram tandru cu ea imi era si frica sa pun mana pe ea sa nu o ranesc niciodata nu-i puneam intrebari o lasam sa vorbesca ma uitam la ea si ma indragosteam mai mult nu stiu de ce ne-am despartit dar dupa o saptamana chiar daca nu stiam din ce motiv mi-am cerut iertare de la si a zis ca nu ma mai iarta niciodata am intrebat-o care e motivu si ea zis ca pentru ca n-am vorbit frumos cu ea i-am jurat ca daca ne impacam ma schimb am jurat pe capul lui mam ca o iubesc mai mult ca insasi mama mea dar m-a refuzat a doua zi am vazut-o ca vb la tel linistit si tandru cum mie nu mia vorbit niciodata mi s-a facut rau si m-am facut dintr-o data mai moale in fine ce vreau eu sa spun e ca nu trebuie sa aveti nicioadata incredere in fete va vor lua peste picior iata o o dovada eu am 17 ani si mia distrus viata toate ziua ascult Iudovic de aur cand pe cineva ranesti n-o sa mai zambesc vreodata

Răspuns Câştigător
| AdyAdeluş a răspuns:

Daca te-a refuzat acum ce sa faci? A gasit pe altul, poate el ii ofera ce tu nu ii ofereai. Poate ala ii da mai multi bani, mai multe haine. Nu sunt toate la fel, nu le baga pe toate in aceeasi oala. O sa mai zambesti pentru ca vei gasi o fata potrivita. Care sa te iubeasca. Si sa iti fie alaturi. Vei vedeawinking

15 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce sa spun ai dreptate,daca ai si invatat ceva din asta ma bucur mai mult, da sa stii ca si tu ai avut interese din partea ei ai stat cu ea pentru sex ea a stat cu tine pentru ceva fiecare avem valori si interese nu trebuie sa devi depresiv acuma,priveste inainte, eu nu isi spun ca o sa gasesti persoana potrivita nu exista asa ceva, toata lumea are un interse, crede doar in tine atat, daca ai chef de sex du-te la prostituate tot acolo ajungi, da sa te protejezi mereu, bafta la bac

| neutrino a răspuns:

Asa patesc toti cei ce le este frica sa puna mana pe fete. Data viitoare sa pui mana!

| vocea a răspuns:

Mersi de avertisment amice, e cum ai spune cerul este albatu toti stiam, imi pare rau sa aud asta sper sa treci peste si sa ii arati ce a pierdut, indiferenta doare cel mai tare

| CinevaNou a răspuns:

Nu cred ca iei bac-ul.

| SorinelCopilu explică (pentru CinevaNou):

Nu-mi pasa de bac

| Honeyyy a răspuns (pentru CinevaNou):

You`re awesome laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Femeile nici nu e oameni, macar!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Piesa ta nu mai nimic de ea, asculta "Compact - Cand ma gandesc la tine".

http://www.youtube.com/watch?v=-zwSzWC2l1k

| NameHarris a răspuns:

Daca tu nu sti sa ti o fata langa tine nu inseamna ca alti sunt ca tine adica prostalai ce tac in fata fetei si nici macar sa o atinga laughingPoate fata a crezut ca esti gay de nu ai atinso happy

| NameHarris a răspuns:

Si apropo cine este ludovic de aur?laughing

| SorinelCopilu explică (pentru NameHarris):

NameHarris uite un link http://www.youtube.com/watch?v=cllOCcVWCvA

| NameHarris a răspuns (pentru SorinelCopilu):

Chiar ca suferi ascultandul pe alalaughing)Nu te zgarie pe timpan?

| 1cristian1990 a răspuns:

Esti prea moale! Fi mai barbat big grin femeile simt asta si poate ea astpta sa iei initiativa, daca tu toata ziua vai iubi, pupe, dragalasheni, nici pic de barbatie, putina indiferenta, rautate, iesi cu baieti, faci o prostie, o nebunie, sa rada de cineva, unu de altu etc, ceva sa simti ca traiesti, omului i se uraste cu binele, serios, asa e omul daca nu are necaz il cauta! Nu te dezamagi frate, mergi inainte si cauta persoana potrivita, poate cineva te va accepta asa cum esti, iti distrugi viata din cauza la o ametita, care nu a a stiut sa te aprecieze? tu ai de pierdut, nu ea! Demonstreaza-i contrariul, experienta te schimba, viata te schimba, crezi ca asta e o problema care sa iti distruga viata? laughing) las ca vezi tu incontinuare laughing ridica-te si mergi mai departe si nu mai fa pe plangaciosu aici,, mamai fetele acelea sunt rele cu mine si m-am lovit la degetzel si am facut buba '' cam asa suna ce ai scris tu aici, daca noi am fi,, mama''! Hai iesi afara si cauta alta si incearca din nou si din nou pana gasesti una ok dpdv al precierii tale dar acceptai defectele daca le poti accepta daca nu mai cauta!

Răspuns utilizator avertizat
| biafresh a răspuns:

Ce ai scris tu aici este crud si misogin. De ce judeci toate fetele? Daca nu ai avut tu o relatie fericita nu inseamna ca toate suntem groaznice. Noi sunyem fiinte vi cu suflete si sentimente, la fel ca tine. Nici tu nu esti un bun diplomat dupa ce am vazut ca ai facut. Asa ca inainte sa-ti spui ideile scrise la nervi GANDESTE!