| alone a întrebat:

Nu vreau sa renunt la el pana nu am o dovada solida! credeti ca e corect? prietena mea cea mai buna insista cu faptul ca iubitu meu isi bate joc de mine si zice ca o sa-mi dovedeasca asta eu nu prea ma indoiesc d el nikiodata nu sa comportat urat cu mine, doar ca we mai ametit si uneori e destul d inconstient, dar ea insista si insista la infintit, zice ca imi poate face rost d o inregistrare vokala cu el cand va sp lucruri urate despre mine, nu o cred pentru ca ea are informatile d la iubitul ei care ma uraste si a mai mintit si alta data ca sa ne desparta! voi c ati face in situatia mea? p cine sa cred?

6 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Asteapta sa vina prietena ta cu inregistrarea, si fii foarte atenta la detalii.Sa nu falsifice inregistrarea sau alte chestii.Momentan fii partsiala.nu crede pe nici 1winking

| Zenithf a răspuns:

Scuza-ma, asta ti-este prietena ta cea mai buna? Nu mai apleca urechea la spusele ei, mai ales spune-i tu ei sa termine cu lucrurile astea.

| Razvan a răspuns:

Crede in gramatica limbii romane. E sfantawinking
Crede in dovezile concrete care iti sunt aduse
Crede in oamenii care iti vor binele
Stii tu ce inseamna sa fi inconstient? Sa nu ai discernamant, asta inseamna.Eul are trei stari:constient, subconstient si inconstient.Inainte sa clasifici un om drept inconstient si practic cu probleme psihice gandeste-te ce inseamna asta

| gigiro a răspuns:

Trebuie sa te convingi singura de fidelitatea sau infidelitatea prietenului tau.Nu ai de unde sa stii daca prietena ta este bine sau rau intentionata.Deasemenea,prietenul ei, care te uraste.Convige-te singura, nu prin intermediari. E greu de facut acest lucru, tot trebuie sa apelezi la cineva, dar care este absolut neutru, cel mai bine un baiat care nu face parte din gasca.Nu ai un frate, un verisor?

| nana a răspuns:

Salut bex bitu. Ce as putea eu sa-ti spun este ca nu trebuie sa faci, decat, strict ceea ce simti si doresti tu. Acum sa revin la prietena ta, care, poate nu-ti este asa de fidela, atata timp cat iubitului ei ii stai ca un ghimpe in coasta. De multe ori prietenii nostri, asa zisii prieteni, ne devin rivali, complici la anumite lucruri sau dusmani. La fel se poate intampla si cu prietena ta. Iubind-ul pe individul care nu te inghite, de teama sa nu se desparta de ea tinundu-ti partea, poate ca nici ea nu-ti este prietena pe care o crezi. Daca tu nu ai dubii in acuzatiile aduse prietenului tau si va este bine asa cum santeti impreuna, nu pleca urechea la vorbele si acuzatiile lor. Ai incredere in tine ca esti tu, numai tu capabila sa pui capat unei relatii care nu merge si nu lasa treaba sa o faca alti interlocutori sau asa zisii prieteni. Acum sa revin iar la prietena ta. Daca ar fi fost o prietena adevarata nu i-ar fi permis iubitului ei sa vorbeasca urat la adresa ta sau sa te urasca. Stii cum este? Exact ca intr-o caznicie cand la inceput de drum tu trebuie sa spui clar sotului tau, sa nu iti interzica vizita la parinti, familie sau x prietena sau prietenele tale. Cand te ia de sotie, te ia cu tot cu bagaj si amintiri. Asa ca ochii in 4 la prietena ta si gandeste mai profund in amanunt, daca este prietena sincera. Asta ca un sfat pe viitor, pentru un scut de protectie facut de tine de rautatile vietii si a,, prietenilor´´. Esti tanara, frumoasa si este pacat sa imbatranesti cu amintiri triste si neplacute. Bucura-te de viata, de toata splendoarea primei iubiri si nu te lasa invinsa si inselata de,, prietene´´. Succes si ochioo! Pup.
nana

| Cristyn a răspuns:

Fa cea ce iti sp.inima, pana nu vezi cu ochii tai nu crede pe nimeni.