| Camy16 a întrebat:

Nu vreau sa va stau pe cap dar am nevoie de cateva sfaturi. Este vorba despre un tip. Am vrut sa fac cunostiinta cu el prin intermediul unui prieten. Chestia e ca a facut rost de id-ul meu de mess si mi-a dat add, insa nu vorbeste cu mine. Zilele trecute am lasat garda jos si l-am salutat eu. Chestia e ca dupa el m-a luat cu "ce faci?" chiar daca eu nu i-am mai spus nimic. Ce sa fac? Pur si simplu nu inteleg de ce nu ma baga in seama. straight face
Va rog mult sa ma ajutati si pe mine puppy dog eyes.

Răspuns Câştigător
| BlossomInWind a răspuns:

Pai.ar fi mai multe posibilitati. Poate ca e timid, si nu stie cum sa vorbeasca cu tine, daca ti-a luat id-ul cred ca ii starnesti un oarecare interes, sau... poate ca isi bate joc de tine, desi nu as crede. Totusi, te-a intrebat ce faci, nu e chiar indiferentthinking Cred ca ar trebui sa incerci sa purtati o conversatie, nu numai buna, ce faci, ca sa vezi daca va potriviti, aveti interese comune, (filme, muzica, petrecerea timpului liber). ar fi ceva subiecte de discutathappy Daca nu comunica si el mai mult cu tine, cred ca ar trebui sa il lasi balta. Dar chestia e ca daca si tie iti place de el, ar trebui sa incerci sa faci tu primul pas.desi e cam greu happy

3 răspunsuri:
| Făgăraş a răspuns:

Draga camy acest baietel frumos ori doreste sa te puna pe jar cu indiferenta lui sau chiar nu are un interes sa vorbeasca cu tine! insa daca vrei sa fiti impreuna incearca tu prima sa te apropie de el! daca vezi din partea lui aceiasi indiferenta, poti sa iti vezi de treaba si sa cauti alt baiat! daca va dori sa vorbeasca cu tine te va cauta! succes si sunt destui baieti in Romania, prea multi! pupiciii

| Mirela_1854 a răspuns:

Deci sa inteleg ca vorbeste cu tine, dar nu asa cum ai vrea tu sau cat ai vrea tu. Eu zic sa vorbesti tu prima si sa il intrebi mai multe lucruri pe care poate le stii deja, dar te prefaci ca nu le stii. Cand iti spune ceva asculta`l cu atentie happy da`i de inteles ca iti pasa de el.ca te intereseaza.
Daca tot nu vorbeste cu tine el primul, nu il stresa foarte rau. Dar eu ti-am spus ce cred. Asteapta sa va mai cunoasteti sa descoperiti ca poate aveti lucruri in comun. atunci te poti plange ca nu te baga in seama. :*

Sper ca te-am ajutat :*

Baftahappy

| Gstefan a răspuns:

Poate baiatul este doar timid, la asta nu te-ai gandit?
Deci tu ii zici salut, el te saluta si te intreaba ce faci, si tu ca proasta nu ai zis nimic sau cum?