Cand iti doresti mai mult, atunci nu se intampla. Nu esti blestemat, esti deznadajduit, disperat...
Stai relaxat, fata care va dori sa aiba o relatie cu tine, o sa apara sporadic, la niciun caz atunci cand comanzi tu.
In primul rand NU EXISTA BLESTEME, in al doilea rand poate ca nu e momentul sa ai o prietena. adica vreau sa zic ca daca exista o persoana in viata ta care iti place. incearca sa o faci sa te placa, iesi mai mult. stiu si eu fa'ti prieteni noi, incearca'ti norocul.nu trebuie sa disperi.
Pentru inceput nu o lua razna. Stai calm ca nu e sfarsitu pamantului. Esti timid? Daca da incearca sa treci peste timiditate si fa`ti mai multi prieteni, asa vei gasi o fata care sa iti placa Bafta >
Sfaturi ...nu putem avea numa daca ne dai mai multe detalii.In primul rand, de ce nu ai avut prietena de 2 ani.Esti timid, nu reusesti sa te integrezi in societate, nu reusesti sa te deschizi fata de fete? Sau, ai suferit in urma unei relatii, si de aceea nu poti sa iti faci o noua prietena? Daca am avea aceste detalii poate am reusi sa iti dam mai multe sfaturi utile.
Daca vrei lasa`mi mesaj privat cu raspunsul la intrebari.
Astept raspunsul tau.
Iesi cu prietenii, iesi in parc, mergi la biserica si roaga-te (poate o sa razi dar chiar iti foloseste)
Cred ca faptul ca esti asa de 'interesat sa ai o iubita te face sa pari altfel decat esti relaxeaza-te! nici eu nu am prieten dar nu imi fac probleme