| cristina66 a întrebat:

Numai am stare simt ca o iau razna, vreau sa ma impac cu fostul si el nu mai vrea, ce sa fac? Am ramas amici si el ma tot suna si imi tr sms-uri dar de 3 zile nu mi-a dat niciun semn de viata, am vazut ca nu ii pasa deloc de mine dar eu simt ca innebunesc fara el, noi ne-am despartit pentru ca el tot primea mesaje de la altele si apeluri, el sustinea ca nu are treaba cu ele ca el pe mine ma vrea si pe mine ma cauta dar daca nu inteleg asta e, acum nu mai stiu de mine, ca ne vedeam ca amici, mai ieseam, desi mi-era greu sa il vad doar ca pe un amik, acum vad ca de 3 zile nici un beep sau un sms amarat, i-am tr azi un sms sa vad ce face dar niciun raspuns, sunt terminata am aa o stare naspa ca mi dor de el, de vocea lui, de tot ce imi cumpara el, acum nu mai are cine sa imi cumpere una alta si sa imi faca pe plac.De cand nu mai m-a cautat nu mai am tigari, nu mai am nimicsad, el imi lua de toate, cum sa fac sa il recastig ca mai rar ca el, eu as trece peste toate, numa sa fiu cu el, frumos e, destept e, darnic e, ce sa mai zic, il vreau inapoicrying, ce sa fac in legatura cu el? cum sa procedez?

Răspuns Câştigător
| sorinL1 a răspuns:

Ceva nu se leaga... el ti-a zis ca te iubeste, ca te vrea pe tine iar tu i-ai dat jet pentru ca nu aveai nici o dovada ca el te-a inselat cu altele.

Cam nasol. Incearca sa iti ceri iertare, zi-i ca nu o sa mai fi asa paranoica si etc. Zi-i ca nu o sa te mai indoiesti de el niciodata.

Daca nu merge, mergi mai departe. Balta e plina de pest.

1 răspuns:
| mgtow a răspuns:

Atunci si tu profitai de el de iti cumpara tigari si capriciile care le vroiai, te obisnuiesti cu ideea ca el are alta viata. Data viitoare cand intalnesti alt baiat nu mai profita de el ca si tu o sa ai parte de aceeasi soarta.