anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Numai ce m-am certat cu prietena din cauza ca ea traieste departe si cand ma duceam la ea la intilnire ma duceam cu sofer, cu un baiat care are masina, ea mi-a spus ca se simte incomod cand ma duc cu cineva si eu i'am zis ca trebuia dar sa caute pe altcineva care are masina si nu un golan ca mine ( intr'un fel am glumit) si ea s-a suparat enorm si nu inteleg de ce, ajutati-ma cu un sfat, ce sa'i zic, ce sa'i fac, .....sunt disperat

Răspuns Câştigător
| redrosegirl a răspuns:

Buna! In primul rand cere-i scuze si spune-i ca a fost o gluma! Iar in al doilea rand prietena ta are dreptate pentru ca ea vrea ca voi doi sa aveti parte de momente intime, asa ca data viitoare cand te vezi cu ea ia autobuz/microbuz/metroul/tren. Poate soferul cu care te duci la ea nu-ti ia bani sau poate iti ia mai putin decat ai da la un mijloc de transport dar in dragoste se face sacrificii daca iubesti cu adevarat!

| redrosegirl a răspuns (pentru redrosegirl):

Se fac sacrificii* (greseala mea)
Multumesc de fundita si imi pare bine ca ti-am fost de ajutor!

4 răspunsuri:
| LostInBubble a răspuns:

Sa iti ceri scuze si sa ii spui ca ai glumit. Spune-i ca nu renunti la ea si ca vrei sa stii ca nici ea nu ar face asa ceva.
happy

| FreshFresh a răspuns:

Nu inteleg problema. Nu inteleg de ce s a suparat. Eu i am spus unei foste odata sa se duca la altul si ce crezi? M a ascultat rolling on the floor

| lasamasatelas a răspuns:

Fratii daca esti asa golan cum te lauzi las-o, astea's figuri p kapu eiwinking