anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Numai inteleg nimic. vb cu un tip de mai mult timp el imi zambeste mereu se poarta super frumos cu mine, dar cand vb pe mess imi spune de o tipa ca nu prea vrea sa fie cu el, eu cand ii sp de cate un baiat el devine putin gelos si imi spune mereu ca mai bine vorbim alta data ca sunt ocupata cu alti baieti si ca mereu el va fi pe locul 2. cateodata imi reproseaza ca sunt prea copilaroasa dar alte dati ii place felul meu de a fii, daca pun vreidata poza cu un alt baiat la av imediat imi sp sa schimb poza. Me=am intalnit intr-o zi cu un grup de prieteni iar unul dintre baieti tot se dadea la mine iar baiatul acesta i-a spus sa ma lase in pace ca intrece masura
Ce nu inieleg dc imi spune de alte fete?
Oare ma place si vrea sa ma faca geloasa?

fundahappy app l-am intrebat daca este gelos si imi sp ca da apoi radesad

Răspuns Câştigător
| Deny1333 a răspuns:

E gelos, dar vrea să pară totul o glumă. Sau poate vrea să te protejeze şi te consideră ca o soră, deşi e puţin probabil.
Vorbeşte cu el şi dacă te place, încearcă să fii cu el. happy

5 răspunsuri:
| Clarity a răspuns:

Intreba-l dc se comporta asa cu tine are ceva sentimente pentru tine, sau doar tine foarte mult la tine. Ca sa stii de o treaba, ca daca o tineti tot asa si nu-l intrebi nu ajungeti niciunde.

| Mayar a răspuns:

Nu te lasa la el! Ia si tu initiativa: zi ca nu te intere de alte fete asa cum pe el nu il intere de alti baieti! Zi ca daca el nu vrea sa auda de altii, nici tu nu vrei de altele!
Serios, spune-i asta neaparat! Nu-l lasa sa te domine el!

| cherrybomb a răspuns:

Ne-am* emotiilelaughing

| baby_6195 a răspuns:

Probabil e vreun fustangiu de asta care crede ca el poate sa aiba mai multe dar niciuna nu trebuie sa-l insele. Flirteaza si tu cu altii, lasa-l sa fie gelos si explica-i ca nu sunteti impreuna si ca poti sa faci ce vrei. Poate o sa ia atitudine si o sa te intrebe daca vrei sa fii cu el. Spune-i ca atata timp cat el e cu altele, tu de ce n-ai fi. si mai spune-i ca nu iti plac jocurile astea si sa se hotarasca odata, ca sa poti si tu sa iesi cu altii daca el nu vrea laughing

| xAbb a răspuns:

Ori e un mistocar prost...ori te place si vrea sa te faca geloasa ca sa faci tu primul pas big grin Cedeaza laughing) Bafta kiss