| AliceAnnnnna a întrebat:

Numai pe mine nu ma interesează ca am făcut 4 avorturi pana acum? De ce toată lumea vede o drama lucrul asta și se crucește ca nu am remușcări? Adică pe bune, de ce lumea nu gândește ca după ce acel copil se naște urmează sa fie abandonat sau sa sufere, sa simtă ca moare in fiecare zi și ca e nedorit? Mai bine un avort si nu are parte de o viața urata decât o viața primejdioasa. Îmi pare rau ca sunt atât de sinceră și directa, dar toată lumea când aude aproape plânge. Nu sunt fericita ca am ajuns sa fac așa ceva, Doamne ferește! Dar nici nu văd capăt de tara și se face o drama mai mare decât ar trebui sa fie.

32 răspunsuri:
| Xanor a răspuns:

Ma jur ca postul asta e troll, deci nu poate sa fie pe bune, nice troll doar vezi ca ai gresit forumul

| LoveSleep a răspuns:

Știi că direcția de la stânga la dreapta e
"Prostie ---> inteligență--> prostie"?
E ciudat cum omul nu știe când să se oprească.
"Pământul e plat --> pământul e rotund (Aristotel)--> pământul e plat (AliceAnnnna)".

Da, am înțeles. O fi inteligență când faci un avort pentru că un copil ti-ar ruina viata si tu lui, la rândul tau. Dar e o prostie când faci sex fără prezervativ că ce, mare scofală, un avort e o nimic toată. Cine gândește așa penibil, totuși?
Și a fost același tip, pe bune? Unde v-ați găsit?