Amandoua. Dar sa stie sa-si arate fiecare latura atunci cand e nevoie, de exemplu sa nu fie cuminte atunci cand prietena sa are chef de prostioare sau sa fie pervers in cel mai inoportun moment sau spatiu (gen in public).
Daca e prea cuminte, incep sa ma plictisesc la un moment dat. Cuminte cu celelalte si in public, pervers cu mine, in sensul bun.
sa fie un baiat cuminte, cu bun simt, dragastos, sa vorbeasca frumos. Dar cu timpul, cand ajungem sa cunoastem foarte bine, e si normal ca cu mine as vrea sa fie si altfel, adica sa fie arrr cu noi! Mie chiar imi place un baiat sa fie pervers cu mine. Adica, simt ca, bă, putem face/zice totul impreuna
Nu stiu nu m-am gandit la asta, dar daca doar gandeste pervers nu ma deranjeaza, dar daca el este pervers(adica pervers)o sa spun "pas".
Daca este cuminte e adorabil dar daca este foarte cuminte atunci este anost si nu ma mai intereseaza.
E complicat.
In public sa fie cuminte mereu.
La inceput, sa fie pervers cu bunul simt.Dar dupa mult timp de relatie, cine sunt eu sa ma opun dorintelor lui salbatice?
Anutza_7145 întreabă:
angel4v3ryour întreabă:
Mutubal întreabă: