Daca esti mai timid zi unui prieten de al tau sau al ei eventual o prietena mai apropiata de ea.Sau ar fi mai bine sa incerci sa ii spui tu in fata.Stiu.Frica de respingere... Dar nu trebuie sa iti fie frica. Pur si simplu o intrebi si gata. Daca nu incearca prima varianta.Mult succes
Da vorbeste cu ea pe mess... dar nu ii zice chiar totul
Adica ii zici ceva de genu': sall, cf? ce mai e nou? cum te mai simti?" chestii banale si vezi ce iti raspunde.
Apoi ii zici :" auzi... vreau sa iti zic ceva, dar mi-a fost rusine imi place de tine "
Si vezi ce reactie are si in functie de asta ii dai raspuns cat mai credibil, dar nu exagerat ca" te iubesc viata mea" sau ceva de genu'
Cred ca a doua zi cand o sa dai ochii cu ea presupun ca iti va fi rusine dar daca treci pe langa ea, ii zici "buna" sau daca ea e mai indrazneata iti va zice ea "buna" si "ce faci", asta daca chiar te place si chiar ar vrea sa fie cu tine. daca nu, atunci te va evita. dar e bine sa iti faci curaj si sa faci cu primul pas ca esti baiat.
Pentru a exersa cum va iesi momentul uita-te in oglinda si repeta ce vrei sa zici te descurci tu.
dar sa nu o iei din prima : "Vrei sa fii cu mine?"
asteapta sa vezi reactia la ce ti-am zis sa ii zici pe mess si reactia la intalnirea de a doua zi dupa ce ati vorbit pe mess. daca continua sa vb cu tine si se poarta dragastos, atunci apropie-te de ea vorbeste-i frumos ...chestii din astea si daca iti marturisteste in final ca te place intreab-o daca vrea sa fie cu tine.
daca iti zice si ea ca te place cand ii zici tu mai asteapta cateva minute sa mai vb putin si intreab-o in seara aia... dar important e sa faci tu primul pas ca esti baiat.
pup :*
Pai poti vb cu ea pe mess si sa-i spui ce simti pentru ea. atunci ea nu va vedea ca ia rosit sau cev ade genu ...la schoolo dai sa inteleaga ca-ti place de ea vorbeste cu ea pe niste teme mai banale ...bafta!
Stiu cum e Frate fa-ti curaj si intreab-o pe mess... dar mai bine ar fi fata in fata, dar din propria exp pune un prieten/o prietena sa o intrebe daca ii place d tine e. t. cdaca zice "da" dupa scoala, pe drum e. t. c o poti intreba daca vrea sa stea cu tine noroc!
Mai bine da-i un sms de genu: nu stiu daca ai observat, dar eu te simpatizez destul de mult.; parerea mea, ca mi se pare aiurea sa-i spui pe mess
1 nu folosi intermediari fara priteni prietene implicati doar uh si ea
2 cel mai bine e sa lasi timiditatea la o parte so invitila un suc film parc si sa-i zici ca o placi dar daca nu se poate zii pe mes astfel nu veti fi fatan fata si va fi mai usor
3 daca i-ai marturisit ca o placi nu o evita dar nici nu o aborda asteapta sa vezi ce va face ea daca va parea interesata ai sanse
4 cel mai important nu-i spune ca o iubesti ci doar ca o placi unei fete nu-i place sa inceapa o relatie daca stie ca parteneru e implicat sentimental mai mult decat ea
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: