anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nus cum sa fac ca o fata sa vada ca o plac foarte mult, si cred ca si ea ma place ca am vaz cum ma priveste, si eu is cam timid si nu pot sa ii zic in fata.ast ras plzzzz

9 răspunsuri:
| ShineMe a răspuns:

Daca esti mai timid zi unui prieten de al tau sau al ei eventual o prietena mai apropiata de ea.Sau ar fi mai bine sa incerci sa ii spui tu in fata.Stiu.Frica de respingere... Dar nu trebuie sa iti fie frica. Pur si simplu o intrebi si gata. Daca nu incearca prima varianta.Mult succes

| Ea.e. a răspuns:

Da vorbeste cu ea pe mess... dar nu ii zice chiar totul
Adica ii zici ceva de genu': sall, cf? ce mai e nou? cum te mai simti?" chestii banale si vezi ce iti raspunde.

Apoi ii zici :" auzi... vreau sa iti zic ceva, dar mi-a fost rusine sad imi place de tine big grin blushing "

Si vezi ce reactie are si in functie de asta ii dai raspuns cat mai credibil, dar nu exagerat ca" te iubesc viata mea" sau ceva de genu' tongue

Cred ca a doua zi cand o sa dai ochii cu ea presupun ca iti va fi rusine dar daca treci pe langa ea, ii zici "buna" sau daca ea e mai indrazneata iti va zice ea "buna" si "ce faci", asta daca chiar te place si chiar ar vrea sa fie cu tine. daca nu, atunci te va evita. dar e bine sa iti faci curaj si sa faci cu primul pas ca esti baiat.

Pentru a exersa cum va iesi momentul uita-te in oglinda si repeta ce vrei sa zici happy te descurci tu.

dar sa nu o iei din prima : "Vrei sa fii cu mine?"
asteapta sa vezi reactia la ce ti-am zis sa ii zici pe mess si reactia la intalnirea de a doua zi dupa ce ati vorbit pe mess. daca continua sa vb cu tine si se poarta dragastos, atunci apropie-te de ea vorbeste-i frumos ...chestii din astea si daca iti marturisteste in final ca te place intreab-o daca vrea sa fie cu tine.
daca iti zice si ea ca te place cand ii zici tu mai asteapta cateva minute sa mai vb putin si intreab-o in seara aia... dar important e sa faci tu primul pas ca esti baiat.

pup :*

| andriana_;) a răspuns:

Pai poti vb cu ea pe mess si sa-i spui ce simti pentru ea. atunci ea nu va vedea ca ia rosit sau cev ade genu ...la schoolo dai sa inteleaga ca-ti place de ea vorbeste cu ea pe niste teme mai banale ...bafta!

| adytza140 a răspuns:

big grin Stiu cum etongue Frate fa-ti curaj si intreab-o pe mess... dar mai bine ar fi fata in fata, dar din propria exp pune un prieten/o prietena sa o intrebe daca ii place d tine e. t. cwinkingdaca zice "da" dupa scoala, pe drum e. t. c o poti intreba daca vrea sa stea cu tinewinking noroc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gasestei numarul de telefon sun-o iar daca nu iti da nici un semn ca ar vrea sa iti spuna ceva cum ar fi ca ii place de tine spune-i-o tu dar nu fii direct ia-o usor! SUCCES!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mama ce sfaturi misto... daca ar face si baiatu' de care imi place asalove struck...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cati ani ai? rasp plz

| vintagegreen a răspuns:

Mai bine da-i un sms de genu: nu stiu daca ai observat, dar eu te simpatizez destul de mult.; parerea mea, ca mi se pare aiurea sa-i spui pe mess

| frodo93 a răspuns:

1 nu folosi intermediari fara priteni prietene implicati doar uh si ea
2 cel mai bine e sa lasi timiditatea la o parte so invitila un suc film parc si sa-i zici ca o placi dar daca nu se poate zii pe mes astfel nu veti fi fatan fata si va fi mai usor
3 daca i-ai marturisit ca o placi nu o evita dar nici nu o aborda asteapta sa vezi ce va face ea daca va parea interesata ai sanse
4 cel mai important nu-i spune ca o iubesti ci doar ca o placi unei fete nu-i place sa inceapa o relatie daca stie ca parteneru e implicat sentimental mai mult decat eabig grin