| alincik_8717 a întrebat:

Nustiu ce sa fac cind es cu el da sa ma saryte dAr eu ma feresc el se supara. Ea zis amicei mele ca nustie ce sa faca cu mine ca tine mult la mine dar eu il indepartez de mine.nu stiu cum se saruta de aia si fac asta. daca i voi explica asta el va zice ca sunt mica faze de astea ajutor ce sa fac? cum sa ma sarut nu am mai facut-o niciodata

Răspuns Câştigător
| Asiryx a răspuns:

Daca el incearca banuiesc ca are experienta in asa ceva happy. Deci treaba e in felul urmator tu doar pupa-l pe gura si deschide-ti buzele, apoi daca tipu are experienta iti va arata el cum se face tu doar fa ce face si el... oricum. totul vine de la sine nu exista o anumita miscare perfecta, fiecare isi misca limba cum il duce capul, deci nu mai sta pe ganduri (ca asa poti sa il si pierzi) si lasa iubirea sa te controleze happy

6 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Asa eram si eu inainte de asta.Sarutul nu se invatsa. e ceva ce simtsi.Vine pe moment.Eu stiam lucrul acesta, dar tipul cu care eram era mai. nu stiu cum sa-ti explic mai exact, si mi'era sa nu faca misto. Dar nu a fost asa, si pur si simplu totul a venit de la sine :* nu te mai feri.hee hee

| cossmy a răspuns:

Cel mai bine e sa'i spui... daca stie, te va invata, daca nici el nu stie, atunci incercati ama2winking dar presupun ca stie ce are d facut...si tu te iei dupa el.winking si nu trebuie neaparat sa bagi/bage si limba. se poate un sarut sp, sau mai profund, dar fara limba. nu e mare lucruwinking

| BlackHorse a răspuns:

Nici eu nu am stiut, dar ai sa vezi ca nu e ceva foarte special. Dupa cateva contacte de buze vei sti cum e si vei continua. Poate nici nu isi v-a da seama ca a fost prima data.

| sweetgirl_3609 a răspuns:

Mai tzin minte si eu primul sarut, da, retraiam si eu ca nu mi se va primi dar m-am convins ca e ceva simplu, si in acelasi timp atit de frumos...ai si tu o ocazie sa stii aceasta frumusete si tu ce pierzi... Un sfat poate nu prea bun, dar oricum, eu cind prima data m-am sarutat bausem putina bere si nu tremuram de frica cum aveam sa tremur daca nu eram sub grade(mentzionez ca am baut putin)
Bafta!:*

| Kyzz a răspuns:

Trebuie sa ii spui ca nu stii si te va intelege.si probabil te va invatawinking

| Mariadolores a răspuns:

Te lasi condusa