| an4k a întrebat:

Nustiu cum sa uit mai repede un baiat de 3 zile vad ca ii sunt indiferenta, totusi am incercat sa merg la disko, cu prietenii sa ma distrez, dar uneori il vad pe strada si ma apuca tremuricii, sunt putin timp singura dar seara cind vin acasa din nou ma coplesesc amintirile si nu dovidesc mai repede sa intru pe net ca poate poate o sa-mi scrie! stiu ca sunt indragostita de el si chiar incerc sa-i gasesc calitatile cele rele si sa nu le vad pe cele bune pu ca sa-mi displaca. Dar orkum nu reusesk,(deja imi este ciuda pe mine)nu mai pot asa, simt ca intru in depresie! astazi din nou am inceput a plinge pu ca imi este foarte greu sa ma lupt cu mine.Deja nici nu imi mai scrie pe mess si mult mai mult ma raneste acest fapt... ajutati-ma VA ROG crying CE SA FAC?

Răspuns Câştigător
| mikutzzza1000 a răspuns:

Eu cred ca in primul rand ar trebui sa accepti faptul ca il placi.De ce astepti ca el sa te bage in seama? fi tu ce-a care ia atitudine, daca ai mai fost impreuna cu el sau i-ai spus ca-l placi si nu te baga in seama asta e. dar daca nu ar trebui sa ii spui pentru ca crede-ma stiu din propria experienta ca poti avea surprize foarte placute. Si totusi daca nu se schimba situatia si vrei sa-l uiti, incearca ca atunci in putinul timp cand esti acasa si de coplesesc amintirile sa inviti la tine o prietena si sa va uitati la film ceva, sa glumiti, sau suna pe cine si descarcate o sa te simti mai bine vorbint cu cineva, poate chiar o sa uiti pentru cateva momente de el. Dar totusi eu ti-as zice sa iei initiativa si sa-l bagi tu prima in seama. Bafta la iubit big grin

1 răspuns:
| 1992 a răspuns:

Daca nu te mai baga in seama nici pe mess inseamna ca nu-i mai pasa de tine, daca vrei sa va impacat scrie-i tu pe mess si vezi cum iti vorbeste, daca vrea si el sa va impacati nu vad de ce nu ati face acest lucru, dar daca nu si iti vorbeste in sictir, inseamna ca nu se merita si ca trebuie sa treci mai departe. Fa-ti alt prieten, sti cum se spune:persoana pentru care merita sa plangi nu te va face niciodata sa suferi.Bafta si ai grisa de tine. :*