| Bianka24 a întrebat:

Nustiu de ce dar de o vreme nu il mai simt pe iubitul meu așa aproape dar el este, simt că mă minte cu ceva sau că nu mă iubește... Defapt mă iubește dar ceva nu este bine și nu îl pot întreba nici să ne despărțim nu vreau pentru-că îl iubesc dar nuștiu de ce am un sentiment că mă minte sau nuștiu mă ajutați vă rog sad dau fundă

Răspuns Câştigător
| Rauldor a răspuns:

O discuţie sinceră, deschisă oricare ar fi rezultatul este de preferat decât nesiguranţa în care te afli.Să înţeleg că frica de a-l pierde te împiedică să deschizi subiectul, sentimentul acesta de nesiguranţă este preferabil certitudinii? Măcar vei şti, şi vei acţiona în consecinţă. Gândeşte şi cu capul, nu numai cu inima.

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Tu ai mare dreptate, dar mai asteapta putin si vezi cu cine face Revelionul.

| loveM a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el deschis despre problema asta. Poate ca s-a plictisit de tine si nu vrea sa iti spuna ca ii pare rau... Vorbeste cu el si vezi ce are. Daca continui asa nu rezolvi nimic, dimpotriva o sa fie mai rau mai tarziu. Daca s-a plictisit de tine, sau are pe altcineva, mai bine sa o termini acum cu el chiar daca o sa te doara. O sa treci mai usor acum peste asta, decat daca lasi sa mai treaca timpul asa si el o sa se indeparteze de tine tot mai mult. Vorbiti deschis despre asta! bafta! ai grija de tine! :* happy

| LILLYYY a răspuns:

Buna eu cred ca ar trebui sa te calmezi, iar daca ti se pare ceva neobisnuit in comportamentul lui ar trebui sa vorbiti, poate s-a intamplat ceva

| Bianka24 explică:

Vă mulțumesc mult!