| play4girls a întrebat:

O alta revolutie in Romania, credeti ca ar schimba ceva? daca da, ce **** mai asteptam? stiu ca nu e categoria adaptata pentru acest gen de intrebare, dar, eu numai aici intrulaughing

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ar fi bine daca in Romania cineva ar pune lege dura sa o curete de rromi si de oameni prosti (sa-i trimita in africa sau nu stiu unde vrea) si sa ramana numai persoane de treaba si care sunt capabile sa faca o Romanie buna.

| gigiro a răspuns:

Pai daca una nu a schimbat, cred ca nici a doua. Dar nu se stie niciodata.Nu stiu ce stiti despre revolutie,daca realizati ce a fost inainte de revolutie. Uita-te ce se petrece in Libia si in alte tari arabe,uita-te ce intreprinde UE. Singura mea parere de rau,este ca romanii isi fac rau cu mana lor. Nu stiu pe cine sa aleaga,nu se duc la vot,nu stiu sa aleaga graul de neghina. Peste tot corupti si coruptie, dar de ce asa de tarziu se fac "razii" prin vami, prin piete? Timp de 21 de ani,tara a ajuns la limita prapastiei. Cred ca daca va veni alt presedinte,alt guvern,tot nu vor mai avea prea multe de facut,pentru ca tara nu mai are resurse. Vinovati suntem noi,ca ne furam singuri caciula. Ii invidiem pe cei avuti,dar nu ne gandim cum au facut banii. Toti au furat! Toti cei care au acum averi de miliarde,au furat! Si cel mai mare hot,e Dinu Patriciu,care acum e in topul miliardarilor. O lege,prin care realizarea averilor sa fie puricata la sange, si confiscarea averilor pe nedrept castigate, ar mai realiza ceva.

Răspuns utilizator avertizat
| Castiel a răspuns:

Nene nu o revolutie trebuie in Romania, ci un holocaust! Tiganii ne-au stricat mai mult decat eram inainte+ ca ne-a facut repuatie de **** peste tot (degeaba spun unii ca nu si ca sunt rasist etc dar mananca ****) cea ce ar trebui sa expulzeze toti rromi cum au facut olandezi englezi francezi etc! In america tiganii se considera descriminati dar nu le-a vazut adevarata fata! Or fii uni rromi de treaba 00.01% dar trebuie sa recunoastem ca numa cu ciorditu umbla, se ia de tine doar pentru ca esti roman pe strada pe nimic doar ca au ei chef deci un holocaust anti tiganii dar totusi ar fi prea tarziu deoarece multi romani sau dat pe mana tiganilor si chiar fara tiganii ar fi un unmar de romani care fura si etc! Dar totusi fara rromi ar reduce numarul infractiunilor etc si sa schimbe guvernu sunt numai fosile in pnm in parlament unde este tineretu!? Astia numa ies la pensie?! O revolutie la ce buna? cine stie ce idioti ar mai pune la putere la ce pile avem cine stie poate intra un rrom ceva ne nenoroceste!laughing

Răspuns utilizator avertizat
| ɹǝʞoſ a răspuns:

@ Adrian de acord total oh go on