Elisa tu pari să fii mai de modă veche, nu aș vrea să te întreb Câți ani ai pentru că știu că nu se pune o întrebare De asta unei femei dar cred că ai undeva peste 50 dacă așa gândești sau ești pocăită, una din astea?
Dar tu de unde dracu stii cum is eu doar, ma cunosti, m ai văzut undeva? Stai tu linistit că eu am avut aventuri la viața mea cât nu ai avut tu și cu prietenii tăi la un loc, am scris eu undeva că e prima mea experiență de genul? Am scris doar că e prima experiență în care ea se răzgândește brusc și mă acuză că am făcut ceva ce tocmai ea vrut să fac, cu ce **** mea am gresit eu? Dacă ești așa de tare și deștept a doua argumente că am greșit eu cu ceva
Da' cum gandesc ma mototolule? Sunt open minded fraierul p u l i mele, tu esti cel mai probabil un taran pocait sau care a crescut cu bunica si nu a iesit din casa, tu nu ai dreptul la opinie, asa ca fa bine si sterge-ti contul, pana nu te raportez eu si inca cativa...prostanacul naibii imi dai tu mie sfaturi despre femei, de parca ai stii ceva de mine si de experienta/viata mea, esti paralel cu femeile si cu...viata asta in general la cum vorbesti.
Taci dracu de redard mincinos cu fabulatiile tale, unde ai văzut tu ca am cosuri pe față? nu mai am asa ceva de cand eram elev, esti sigur ca nu ma confunzi cu Alt Felipe? Ca is o grămadă de puști cacaciosi cu numele asta si pe Facebook si pe insagr. Eu sunt Radu C Felipe, uite te putin la pozele mele si dupa aceea comentează, sunt mai bine facut si aranjat decât multi, si virgin nu mai sunt de la 15 ani, cu o.milfa am inceput, cred ca era mama ta, tin. minte ca nu ne am mai intalnit ca o vrut neprotejat si m-am scapat, o fost tare nervoasă si am rupt pactu, ia sa o întrebi, e posibil sa fiu tactu
Fa-mi pe plac macar o data si bate-te in cuie
La cata prostie ai nici fatomele nu te bantuie.
Oh tu, vai ce aer de smardoi
Sa te bata dumnezeu, ca te gasesc si te'ndoi
Tot odata, fara rate
Promit sa iti dau dublu
Suje-mi-ai scula de fier frate
Pana dai de cupru!
Fac sport de cand ma stiu, ma stiu cu totii din sala
Fac cu 80 de piept ****, de tigari pe seara!
Ca eu is asa ca nu stiu cum dar hai mai lasa
Te-am vazut eu intr-o seara mergeai cu fake taxi acasa
Tu vorbesti de fete, de aventuri, da ma, bine
Dar o *** Katalin Talent, mai mult decat tine.