| AlexicăHD a întrebat:

O colega de-a mea ma tot face sa am disper pe ea so urasc si in timp ce o urasc o si plac muuultttt prin jocurile astea a ei ma face sa o plac din ce in ce mai mult ce fac sa ma placa si ea?

Răspuns Câştigător
| marthaa a răspuns:

Fa la fel ca ea.Disper-o si tu prin aceleasi jocuri. Poarta-te exact la fel ia sa vezi ca va avea rezultat. Daca-i place sa se joace cu tine ca sa te dispere inseamna ca-i place si ei de tine.Ia incearca sa abordezi putina indiferenta.Fi un actor bun ca sa poti obtine ceea ce-ti doresti.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poate ea te place si incearca sa iti demonstreze numai ca trebuie sa deschizi gura cand esti cu ea.

| BellyGiggling a răspuns:

Probabil ca deja te place. Sti aia cu poli opusi se atraglaughing? Tu poarta-te frumos si ajut-o cand cere un pix sau stilou sau foaie la teste si nu are de unde sa ia. Afla lucruri care ii plac sau un sport pe care il practica si eventual roag-o pe mama ta sa te de-a si pe tinehappy Sper sa iti fie de folos!

| AndaWest a răspuns:

Daca o injuri pe ea cum m-ai injurat si pe mine, complimentebatting eyelashesesti fermecator.si nu te obosi sa scrii mesaje ca te-am blocat. looser

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt de aceeasi parere c te place deoarece o persoana care iti este indiferenta nici macar nu ii dai atentie, o ignori...dar cand o provoci exista semne de love tongue