1 daca o place ii va zice el;
2 se duce si il ntreaba
3 sa stea cu ea mai mult si sa fie gelos
4 nu am de unde sa stiu doar el poate decide asta
5 poate
scuza-ma dar tu imi dai inpresia ca amicei tale nu ii pasa de baiat ci decat de conpetitieiar cel mai bine ar fi sa se gandeasca mai mult la baiat decat la concurente ca pana la urma el decide pe cine place
Mda.eu is baiat.cred ca tiai dat seama dupa nume. Faza e ca ar fi bine daca as sti varsta oricum iti zic experiente de ale mele si ale prietenilor.1. Nu cred ca o place deoarece baiatu cand place fata mult nu prea sta langa ea sau din astea.incearca sa o admire de la distanta si cand se hotaraste de a face primul pas o invita la un suc. 2. Sa nu para o disperata dupa el.atunci baiatu va crede ca are sanse cu orice fata si ca ea e neimportanta ...S-o lase usor.si pana la urma sa il intrebe daca vor sa iasa in oras..3. Sentimenele is : Baiatu e putin timid in preasma ei se rusineaza cand vorbeste cu ea se teme sa n-o dea in bara va incerca sa treaca cu colegii/prieteni sau singur pe langa ea si sa incerce s-o impresioneze cu ceva anume.nu stiu daca cea ce ti-am zis ultima oara e adv da90% din baieti asta fac; 4. Daca se place unu pe altu da dar trebuie sa aiba grija sa incerce sa se apropie de el.nu ca o disperata sau evident ca o place.usurel si discret sa gaseasca lucruri in comun si sa vorbeasca despre ele ; 5. Dragostea infrange tot :X.
Mutubal întreabă: