Pff, complicat, trec prin ceva asemanator si toti mi-au zis ca ma place. Te poti uita la intrebarile mele mai vechi sa vezi. :d
Cred ca stie ca il placi si ii place sa te chinuie, sa te tachineze. Nu are legatura cu faptul ca i-ai placea, pur si simplu isi incearca puterea de seductie pe tine, incearca sa vada cat de departe poate merge. Astea nu sunt semne de baiat indragostit, crede-ma.
Aici e foarte simplu, el te place, pare sa fie sa nu prea aveti curaj ambii, este o faza primordiala, asa e la inceput, fa si tu ceva, vorbeste cu prietenii, organizeaza vreo situatie sa para coincidenta...si atunci ...hop si e la tine in plasa (in sens bun al cuvintului)
Te place, te place . Da, chiar te place . Problema e alta... e timid, ufff saracutul. Fii tu ceva mai indrazneata
Sunt sanse sa te placa, dar u poti vedea asta.Preia initiativa, cand vorbiti pe mes, spune-i ca ai vrea sa iesi pe seara dar nu ai cu cine...bla bla.si automat o sa se ofere. Iesind doar voi vei vedea cum decurg lucrurile si vei obtine si raspunsul mult dorit.
Nu existe semne pt un baiat indragostit pur si simplu nu exista baietii isi ascund mereu sentimentele si sa stii cai o mare diferenta intre a plake si a iubi deci probabil ori te plk ori isi bate joc de tn your choice
Nu existe semne pentru un baiat indragostit pur si simplu nu exista baietii isi ascund mereu sentimentele si sa stii cai o mare diferenta intre a place si a iubi deci probabil ori te plk ori isi bate joc de tine your choice
Buna...
Poi e bine de stiut, daca a facut tot ce ai spus tu mai sus, normal ca te place...Va doresc cat mai rapid sa fiti impreuna, daca sentimentul de iubire e reciproc
see you soon
Sa stii ca chestiile astea pe care le face el nu semnifica neaparat ca te ar place. iti zic din experienta, pentru ca ceva asemanator am patit si eu. dar la mine s a terminat prost pentru ca baiatul respectiv si a batut joc de mine, spunand dupa aproape o luna de zile de cand eram mai apropiati ca el de fapt facuse un pariu ca sa vada cine e mai "blonda" si ca evident l a castigat.
deci ai grija de tine !
good luck!
Doamne...ador povestile astea:X:X:X:X
aide k baiatu` te place. dar sti cum sunt ei
fi indrazneata cu tupeu` in tine daca el e moale si nu face nimic...
@ cei care mi-ati zis ca e posibil sa-si bata joc de mine : nu, nu-si bate joc de mine. l-am intrebat, toti prietenii lui mi-au zis acelasi lucru, nu e genul de baiat care sa faca lucrurile astea si nu este niciun pariu, adica de mai mult de un an de zile isi bate joc de mine? eh na.