anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O comparatie dintre tipe din real-life si tinder din partea celora care au experimentat? Am folosit tinder-ul in perioada asta si nu am ramas cu o impresie prea buna despre ce se gaseste acolo.laughing

6 răspunsuri:
| Lupu_Andrei_1998 a răspuns:

Ti-a raspuns careva?laughingLa noi tinderu e asa de vrajeala, eu nu il mai folosesc, facusem in 2 sptamani 15 matchuri, doar doua mi-au raspuns si dupa nu au mai zis nimic, deci paasss.

| RAY a răspuns:

Am vorbit cu una care nu stia unde se afla, ea cauta tipi de care sa se foloseasca fara sa ofere nimic

| RB26DETT a răspuns:

Am gasit odata o tipa care parea ok dar doar parea laughing Cauta ceva pe bune dar avea pretentii prea mari si nu oferea mai nimic asa ca pas, restul' ori nu raspundeau ori nu prea aveau chef de discutii sau care parea ok la capitolul discutii era de la distanta prea mare si dintr-o localitate in care eu nu aveam niciodata treaba deci...
Ai sanse sa gasesti o tipa pentru ceva de scurta durata dar pentru o relatie serioasa nu prea cred ca ai sanse, daca vrei doar sa vorbesti cu fete si cam atat e ok tinderul dar daca e sa-ti cauti ceva calumea, nu prea laughing

| Frank51 a răspuns:

Tinder este aplicatie pentru hookup, social, plictiseala. Din 250 de matchuri am vorbit cu maxim 30 de tipe, si din cele 30 am pastrat legatura doar cu vreo 5, si din cele 5 doar cu una m-am intalnit.

| mgtow a răspuns:

Femei in conditii nu gasesti acolo, ala e un bordel cu costuri ieftine pentru a agata la disperare femei doritoare de sex instant.

| AEWPenta a răspuns:

O porcarie de aplicatie