Daca stai si te intrebi toata ziua daca te place nu rezolvi nimic.mai bine vorbeste cu el si intreaba-l ce parere are despre tine.e simplu
Un timid este foarte greu de inteles de fata care s-a indragostit de el.
In mintea lui,face mii de scenarii,dar pe dinafara nu lasa sa se vada nimic,de teama sa nu fie luat in ras sau ironizat.
In cazul de fata,desi e posibil sa o placa,am senzatia ca baiatul a luat-o in functie de prioritati,in vara are bacalaureatul si nu e cazul sa se indragosteasca acum...
Baietii sunt mult mai responsabili,in aceste situatii,decat fetele,orice incep,inteleg sa faca temeinic si complet si el simte ca daca si-ar da frau liber inimii sau s-ar lasa atras intr-o relatie,nu ar mai putea da un randament bun la bac si ar fi pacat...e unul din cei mai importanti pasi in viata si-l priveste cu seriozitate.
Asa ca,a preferat sa se retraga din jocul in care il invita prietena ta.
Sa ramana prietenoasa,dar sa nu mai insiste, baiatul a intrat in aparare si oricat i-ar placea de ea, considera ca nu le face bine o relatie acum, nici lui, nici ei.
Parerea mea.
Cele mai mari regrete ale unui om vor fi intotdeauna legate de ce ar fi putut sa faca si nu a facut. Simt asta si eu, pe pielea mea.
Macar daca incerci, ai consolarea ca ai facut ce-ai putut.
Pai cum sa-l ignori? daca iti place de el du-te si vorbeti. spune-i ca e dragut si ca are un zambet frumos
Pai nu stiu sigur daca ma place.
Nu inteleg de ce ma ignora, daca chiar ma place.
Daca stai si te intrebi toata ziua daca te place nu rezolvi nimic.mai bine vorbeste cu el si intreaba-l ce parere are despre tine.e simplu
Ai descris o poveste care nu a existat si nu exista. In aceste conditii, cu siguranta ca cei doi se plac, se iubesc chiar!