Daca as fi eu fata de care vorbesti, nu m-as duce pentru ca nu mi-ar conveni sa stau cu el si cu prieteni lui, chiar daca el ma iubeste...de ce mi-as pierde revelionul cu ceata de tipi pe care nu-i cunosc? Si s-ar putea sa nu ma simt in largul meu din cauza lor, nu as suporta sa se uite toti la mine ca la poster mai ales ca sunt noua in grup si ca am venit cu un potential viitor iubit sau de ce nu chiar iubitul? Cand nu esti cu grupul tau de prieteni trebuie sa te reti de la multe, sa nu faci impresie proasta sau sa nu ajungi de rasul lor sau sa n-o faci de ras pe persoana cu care te-ai dus. Deci nu as renunta la planurile mele doar ca ma iubeste, de ce sa fac ceva ce pe urma am sa regret? Daca tine la mine i-as face o propunere de nerefuzat, sa petreaca revelionul doar cu mine.Si daca ma iubeste cu adevarat de ce nu renunta el la planurile lui?
Fata cunoaste baiatul de ceva timp. De o luna au vorbit mai multe iar de cunoscut foarte bine de cateva zile. Ideea ar fi ca fata sa faca revelionul cu baiatul si cu prietenii lui.
La fata acasa da.
Traiesti cu un om o viata intreaga si nu ajunge pentru al cunoaste.
Nu as renunta la planurile mele... daca ne este dat sa fim impreuna, o sa fim indiferent daca facem revelionul impreuna sau nu.in plus, nu ar fi corect nici fata de ceilalti sa ii incurc razgandindu-ma
"De o luna au vorbit mai multe iar de cunoscut foarte bine de cateva zile " spui.
dar spui si " Avand in vedere ca stii ca baiatul te iubeste cu adevarat"
parca frazele astea2 dintre ghilimele nu sunt din acelasi film,,
Nu am de unde sa stiu ca baiatul ma iubeste cu adevarat daca abia l-am cunoscut. Daca l-as place si m-ar place, l-as invita impreuna cu prietenii lui in locul unde fac eu revelionul cu prietenii mei. Nu as renunta la planurile anterioare pentru ca dureaza mult sa ajung sa am incredere intr-o persoana.
Ce înseamnă de curând, 6 luni, 6 săptămâni, 6 zile? Şi de unde ştiu că mă iubeşte, mi-a dovedit-o ori doar mi-a spus-o? Şi ce fel de planuri? Nu poţi renunţa la o excursie, la rezervări, nu ştiu, poate nu mai sunt eu suficient de spontană, tânără, nebună... Dacă e vorba de o invitaţie pe undeva, cu nişte prieteni, l-aş include în planurile mele, dacă mă iubeşte ar trebui să înţeleagă că nu-mi pot dezamăgi prietenii şi că îmi respect cuvântul dat...de-asta mă iubeşte, mă admiră şi mă divinizează, nu? E un fir de egoism în cererea asta, nu crezi?
Daca de curand l'am cunoscut, nu are cum sa ma iubeasca, cu atat mai putin cu adevarat. dar daca mi'ar placea tipul, da, as renunta la planuri si mi'as petrece revelionul cu el.de ce nu?
dar depinde de conditii.adica...unde,cu cati prieteni, daca as mai cunoaste macar cateva persoane dintre cei care vor fi acolo, etc...
De unde esti asa sigura ca tine la tine?
Te cunoaste de putin timp...si vrea sa faceti revelionul impreuna.
Nu cumva se gandeste la altceva? In fine.deschide ochii bine:*
Un an plin de bucurii si impliniri.La multi ani!:*
Daca ar fi sa petrec acea seara doar cu el.da.de ce nu? asta doar daca ti ar place si tie de el.si ai vrea sa incepi o relatie.sau sa te distrezi pentru o seara
ar fi ideal
Un revelion in 2, sau cu mai multi prieteni de ai baiatului care nu ii cunosc? nu.nu as accepta... daca ar fi si prieteni comuni da
succes
Am o monolema mica. Daca trebuie sa pui intrebarea asta, esti sigura ca te iubeste?
Poi...Depinde de varsta(cred)Dar eu, i-as propune sa facem revelionul si cu alti prietenii
Cu siguranta mias petrece noapte dintre ani cu el(asta doar in cazul in care chiar ma iubeste cu adevarat si tine la mine). si bineinteles ca as mai chema cativa prieteni
Pai depinde daca si tu iti doresti sa petreci cu el noaptea dintre ani.desi nu prea cred. daca ai alte planuri mult mai importante cu prietenii tai etc.nu-i lasa balta pentru ca cu ei te vei simti in largu tau ...nu cu baiatu care te iubeste si tu nu.
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: