Ba nu. Sunt multe fete carora le plac oamenii violenti, gen cocalarii, tiganii si alte natii de genul. Foarte putine sunt alea carora le plac baietii "sensibili". Oricum nu-s sigur nici la ce te referi prin sensibili.
Raspuns comercial
Mi-ar placea o astfel de calitate la un baiat cat timp nu e exagerata si n-o da in gesturi de fetita Adica sa faca ca toate alea cand vede un catelus
Depinde de fata. Mie imi plac foarte mult animalele deci mi ar plăcea un băiat căruia ii plac.
Ele vor un care sa aiba 75% caracter si tarie dar si 25% sensibilitate intr-o anumita limita.
In general da, dar nu e oigatoriu. Eu nu as vrea un baiat care nu imi accepta animalele.
Desigur si hitler era o persoana buna era si vegetarian
Nu, fetelor nu le plac baietii sensibili. Intotdeauna o fata se va indragosti de unul care pare dur si feroce si ii place sa se impuna. Spun pare pentru ca in realitate daca este implicat intr-un conflict, sigur da inapoi cand vede ca nu are pe cineva in spate, sunt niste oameni jegoși gen tigani, cocalari. Dar asta le place fetelor, vor sa vada ca ai caracter si ca iesi mereu in evidenta, sa vorbeste tare oriunde te ai afla pentru a atrage atentia. Majoritatea femeilor sunt fiinte irationale, nu judeca.
Apreciez cel mai mult la un baiat sensibilitatea. Daca mai iubeste si animalele... sper sa gasesc si eu asa ceva.
Sau sa aiba si menstruatie sa va plangeti impreuna
In viziunea ta cred ca barbatul trebuie sa fie un insensibil.
Nu e nimic, fiecare cu parerea lui. Iar daca nu iti place intrebarea, nici raspunsurile, ce mai cauti aici? Cand nu-ti place, eviti.
Ce argument ai putut da, tu ai afirmat ceva acum 22 ore | Tina188 a răspuns:
Desigur. Esti o persoana buna daca iubesti animalele.
eu ti am raspuns cu ceva, ce legatura are una cu alta, hitler era sensibil te pomenesti, in opinia mea un barbat trebuie sa fie barbat iar o femeie sa fie femeie
Deci să înțeleg că ție nu-ți plac animalele, că ai vrea să le tai gâtul când le prinzi. Rău ai ajuns.
Daca ai vedea un gandac in mancarea ta, ce ai face?
Bine, asta-i altceva. Mi-e scârbă de gândaci. Dar totuși îmi plac pisicile
Si mie, le ador
Anonima17191 întreabă: