| Snejok a întrebat:

O fata care a avut relatii sexuale la varsta de 5-6 ani, crezind ca-i o joaca, cu copii mai mari cu un an sau doi, a pierdut virginitatea?

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Răspunsul este afirmativ.
Pa, pa.

| mihay88 a răspuns:

Ma surprind unele răspunsuri de pe aici, cu atât mai mult cu cat ele vin din partea unor fete sau femei... Draga mea si dragele mele celelalte care ziceti ca răspunsul este afirmativ dezvirginarea are loc NUMAI in momentul în care este perforat sau rupt himenul. Daca exista doar contact dar himenul este intreg persoana respectiva rămâne cat se poate de virgina. Mai documentati-va inainte de a da raspunsuri si a induce lumea in eroare.

| Alcyon a răspuns (pentru mihay88):

Daca ar fi asa, atunci prostituatele cu himen elastic ar fi toate virgine laughing

| mihay88 a răspuns:

Alcyon prostituatele cu himen elastic atat timp cat el e intreg din punct de vedere medical da sunt virgine :-)

| corbulalbrosu a răspuns:

Probabilitatea este foarte mare, dar nu neaparat si posibil sa se intample.

| OnuOnulică a răspuns:

Da, a pierdut-o in momentul cand a avut contactul sexual, nu conteaza varsta.

| SkyPilot a răspuns:

Nu cred. Cu ce poate un baietel de sub 8 ani sa penetreze o fata? Ar trebui intrebat un ginecolog.

| CristianaMaria a răspuns:

Da normal.virginitatea se pierde in momentul in care intra ceva in vaginul fetei.dar nu pot sa inteleg ce e in mintea voastra oameni buni? cu ce anume pot fi "dotati" niste copii de 5 ani?:O

| DroGhys a răspuns:

Depinde ce au facut mai exact acei copii. Doamne in ce lume traim. Un ginecolog iti poate raspunde la intrebarea asta. Doamne...prima intrebare din capitolul,, sex'' la care ai putut sa ma bagi in ceata. Ai grija de fetita!

| AmaToaRea a răspuns:

LOgic ca da!

| FlowInCuvinte a răspuns:

Daca nu a intrat ceva acolo in ceva (daca ma intelegi) atunci e inca virgina!

| LeGGo a răspuns:

Daca a reusit s-o penetreze bine cred ca da.

Întrebări similare