Ma surprind unele răspunsuri de pe aici, cu atât mai mult cu cat ele vin din partea unor fete sau femei... Draga mea si dragele mele celelalte care ziceti ca răspunsul este afirmativ dezvirginarea are loc NUMAI in momentul în care este perforat sau rupt himenul. Daca exista doar contact dar himenul este intreg persoana respectiva rămâne cat se poate de virgina. Mai documentati-va inainte de a da raspunsuri si a induce lumea in eroare.
Alcyon prostituatele cu himen elastic atat timp cat el e intreg din punct de vedere medical da sunt virgine :-)
Probabilitatea este foarte mare, dar nu neaparat si posibil sa se intample.
Da, a pierdut-o in momentul cand a avut contactul sexual, nu conteaza varsta.
Nu cred. Cu ce poate un baietel de sub 8 ani sa penetreze o fata? Ar trebui intrebat un ginecolog.
Da normal.virginitatea se pierde in momentul in care intra ceva in vaginul fetei.dar nu pot sa inteleg ce e in mintea voastra oameni buni? cu ce anume pot fi "dotati" niste copii de 5 ani?:O
Depinde ce au facut mai exact acei copii. Doamne in ce lume traim. Un ginecolog iti poate raspunde la intrebarea asta. Doamne...prima intrebare din capitolul,, sex'' la care ai putut sa ma bagi in ceata. Ai grija de fetita!
Daca nu a intrat ceva acolo in ceva (daca ma intelegi) atunci e inca virgina!