| PublicAccount a întrebat:

O fata care are 17 ani jumate a intretinut un contact sexual cu un baiat major deja.Au trecut 1-2 luni de atunci si pana acum... fata nu a fost virgina, si nu s-a impotrivit [a vrut si ea]. intrebarea e urmatoarea : Daca ea vrea sa-l denunte pentru viol, desi nu a fost un viol, cum poate el demonstra ca nu a fost, iar ea cum poate demonstra ca a fost? ma intereseaza consecintele acestui denunt.

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

După 2 luni NU se poate demonstra, în nici un fel, un eventual viol - ea NU poate demonstra asta decât dacă a fost efectiv un viol şi dacă ATUNCI, în termen de 3-5 zile ( maxim o săptămână ) ar fi mers la I.M.L. să-şi scoată un Certificat medico-legal ( care să constate că a fost violată şi în baza căruia să-l poată acum acuza pe tip )!

De asemenea, ATUNCI, în termen de 24-48 ore ( de la presupusul viol ) fata trebuia să meargă la spital, să denunţe un posibil viol şi să-i recolteze secreţia vaginală ( şi mostre de spermă ) pentru a se face analiza ADN şi a se identifica "violatorul"!

Dacă aceste "probe" NU există - atunci fata NU are cum demonstra că a fost violată, acum după 2 luni!

Fata poate, cel mult, să facă o plângere la Poliţie şi tipul ( care bănuiesc că este actualul tău prieten ) va fi "anchetat penal" sub suspiciunea de viol/tentativă de viol!

În acel moment, tipul va fi chemat să dea o Declaraţie ( despre ce s-a întâmplat ) - în care ar fi bine să MENŢIONEZE că de atunci tipa respectivă îl tot şantajează cu această "ameninţare", pentru a se căsători cu ea!

În continuare sunt foarte importante eventuale Declaraţii date de diverse persoane care pot fi chemate/aduse ca "martori" - începe un "război" al martorilor!

Eventual, dacă se întâmplă asta, ar TREBUI ca tipul să-şi ia un avocat, deoarece sunt foarte MULTE "şmecherii" care se pot face!

Apoi, cine are mai mulţi şi mai credibili martori are, în general, şanse de câştig!

Oricum, după cercetarea făcută de Poliţie, urmează un proces penal ( dacă e cazul, dacă Poliţia consideră că e vinovat ) - dacă nu, poate, totuşi, tipa să deschidă un proces ( după ce devine majoră )!

Dar în faţa Instanţei, într-un proces ( civil sau penal ), NU cred că tipa are multe şanse de câştig - cel mult 10 %, dacă are un avocat foarte bun!

| PublicAccount explică (pentru bursuc001):

Multumesc frumos. mi-ai fost de mare ajutor. fata urmeaza sa faca 18 ani peste 2-3 luni, iar el are martori o multime fata de ea care are o reputatie josnica drept "panarama".

| bursuc001 a răspuns (pentru PublicAccount):

Cu plăcere!

19 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Buna,

In Romania accesul intretinetrilor de relatii sexuale pentru fete este de 15 ani, daca fata nu s-a impotrivit nu este nici o problema!

| FcRb1923Madalin a răspuns (pentru Ofiintă):

Pariu ca asta nu e poza ta laughing

| Ofiintă a răspuns (pentru FcRb1923Madalin):

Nu este poza mea, numai ca nu stiu ce legatura are asta cu intrebarea?

| FcRb1923Madalin a răspuns (pentru Ofiintă):

Dar nu am zis ca are vreo legatura cu intrebarea big grin

| AndreyG a răspuns:

Din curiozitate, tu esti majorul ala? Dupa parerea mea cam si asta e un viol sa stii..chiar de a vrut. Voi astia mai marii va dati la fete a caror maturitate nu a atins inca nivelul in care sa vada prin voi. asta urasc, ca "anonimul" sa nu zic "tu", ca poate gresesc, ba chiar toti ce fac aceste lucruri sunt niste paraziti nesimtiti. Totusi pe subiect..nu sunt eu vreun om al legii dar cred ca sunt niste posibilitati. In primul rand daca nu are 18 ani, nu e cumva o lege sa interzica sexul? Pentru asta majorul ala cred ca poate fi "pedepsit"sa zic asa. Nu stiu sigur dar se poate, cauta tu raspunsul. Pe de alta parte, daca nu sunt urme de viol, "DIN PACATE", din punctul asta de vedere nu se poate face nimic. Dar eu sper ca e cu chestia aia cum ca e minora si majorul a profitat de ea si ca ar fi un viol indirect sau stiu eu cum s-ar numi asa ceva. pur si simplu cred ca trebuie pedepsita o astfel de fapta.

| PublicAccount explică (pentru AndreyG):

Eu sunt fata laughing problema asta o are un prieten foarte bun :d care are incredere in mine si imi cere ajutorul. de aceea am apelat la voi. pentru ca cei doi au avut o relatie. de cateva saptamani iar cand s-a intamplat asta cu sexul. el era beat si nu stia ce face. iar ea a vrut pentru ca l-a vazut slabit lipsit de puteri. nu a fost viol, iar contactul sexual a fost unul singur acum o luna, ma intreb cum poate sa demonstreze medicul daca au fost urme sau nu agresive. din moment ce a trecut deja o luna desi nu au fost agresiuni.

| Oana92 a răspuns (pentru AndreyG):

Violul este un act sexual ce se produce in lipsa aprobarii unuia dintre parteneri. Daca ar face puscarie toti cei care au relatii cu minore ar fi pline puscariile si goale strazile. Sincer acum, cate fete cunosti tu sa fie majore si virgine? Si multe din ele pur si simplu se urca pe baieti, nu stiu ce comenteaza atata. Daca a vrut nu e viol, plus ca avea aproape 18 ani, nu 12-13.

| FcRb1923Madalin a răspuns:

Stai putin time out tu de care parte esti? laughing

| PublicAccount explică (pentru FcRb1923Madalin):

De partea baiatului pentru ca a fost ceva ce si-au dorit amandoi iar ea vrea sa-l denunte sa-i faca rau daca el nu se insoara cu ea big grin

| FcRb1923Madalin a răspuns (pentru PublicAccount):

Aha. deci : daca aia lu' aia i-a placut maciuca lui si acum o vrea pentru tot restul vietii ei, e grav. a facut o pasiune pentru el. Ideea e ca nici el nu poate demonstra ca a fost, dar nici ea ca a fost... inc cazul in care se ajunge in instanta ii trebuie in avocat bun, pentru ca e cuv lui impotrica cuv ei... asa ca e cam complicata treaba. tot ce poate sa faca e sa o vrajeasca cumva, sa-i dea ce vrea pentru o perioada ( adica maciuca ) si pe urma dupa ce o sa se plictiseasca de el o sa-l lase in pace big grin

| FcRb1923Madalin a răspuns (pentru PublicAccount):

Am notificare ca mi-ai comentat ultima postare dar nu o vad laughing) m-am uitat de 24353545346545 ori pe pagina dar nu apare nicaieri laughing))

| marya1994 a răspuns:

Pai in cazul in care nu a fost viol se poate demonstra foarte usor facand niste simple analize asa ca fata sa stea cumintea daca nu vrea sa intre in probleme

| Oanaa93 a răspuns:

Deci sa incepem asa : din moment ce il denunti pentru viol se face si o expertiza medico-legala unde se va vedea intr-adevar daca ea a vrut sau nu. In cazul unui viol adevarat mediucul va vedea fracturi, rani etc... Dar daca ea a vrut medicul nu va vedea nimic si ea se va face de ras cat ii de proasta, acum vorbint la modul sincer daca ea a vrut de ce l-ar denunta? Oricum in fata legii ea nu are nicio sansa tongue el va castiga pentru ca probele vorbesc tongue

| BUDOKAI a răspuns:

Daca esti fata si prosta ca noptea denuntalca nu poate demonsta ca nu a fost viol, daca esti baiat si faa are boala pe tine. ai belit ***. big grin

| PublicAccount explică (pentru BUDOKAI):

Nu sunt eu fata aceea. un prieten care imi e ca frate are problema asta. esti prost la cap? citeste inainte sa comentezi ampulea!

| KPB a răspuns:

Presupun ca e baiatulaughing