| cccp_4613 a întrebat:

O fata care asi pierde virginitatea cu un baiat asta inseamna ca al iubeste nu ca si pierdut capul si nu stia...

Răspuns Câştigător
| RobertClaudiu a răspuns:

Asta inseamna ca la iubit foarte mult de a facut pasul asta mare nu mai exista decat o chestiie care dovedeste dragostea mai mare si anuma casnicia

6 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

O fată îşi poate pierde virginitatea din mai multe motive. Datorită faptului că toate prietenele ei au facut-o, pentru că are o vârstă prea înaintată şi pentru secolul XXI este ruşinos, pentru că iubitul i-a demonstrat că o iubeşte şi a aşteptat-o până s-a considerat destul de pregătită din punct de vedere psihic şi fizic şi destul de informată despre educaţia sexuală, sau datorită şantajului psihologic; poate fi pusă în situaţia în care un băiat o ameneinţă că se va despărţi de ea dacă nu face lucrul ăsta. Într-o astfel de situaţie "îşi pierde capul" şi nu ştie ce face!

pa, pa.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

@cccp,
Pentru că a obţinut ceea ce vroia. Trebuia să îl mai laşi să aştepte. I te-ai dăruit prea repede şi acum caută altă fată. Din greşeli învăţăm!

pa, pa.

| Razvan a răspuns:

Inainte sa o faci trebuie sa stii ca e o decizie irevocabila.Virgina nu mai cum sa fi, si e pacat ca odata ce te-ai decis sa o faci si chiar te-ai simtit bine sa incepi sa regreti dupa ce nu mai esti cu baiatul respectiv.Valoarea unei fete nu sta intr-un himen

| Anileda a răspuns:

Da! dar nu neaparat...

| cccp_4613 explică:

Va spun adevarat eu sunt aceea persoana si spune ca nu ma mai iubeste si acum vb foarte urat cu mine de ce?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asculta mine am 64 de ani... vreau sati zic ca m-am fu/t/u/t cu multe si ca nu

Întrebări similare