Salut Joy, in primul rand trebuie sa constientizezi ce fel de rol ai jucat pentru acea fata atunci, si ce rol joci acum, pentru ca exista probabilitatea ca tu sa fii creat atractie pentru ea dar sa nu fii facut nimic concret, dupa parerea mea ar trebui sa faci inversul a ceea ce ai facut cam de cant te uraste, sau chiar inversul a cum te ai comportat cu ea pana acum iar eu iti recomand sa gasesti alta, dar tu poti incerca, inverseaza-ti comportamentul o sapt 2 3 si incearca ceva cu ea, sa o saruti si alte chestii, daca merge arunci cu o medalie pe mine.
Mersi de raspuns, mai am o intrebare pentru tine, cum pot crea atractie sexuala unei fete fata de mine, ca sa o fac sa fie atrasa sexual fata de mine si sa vrea sa se culce cu mine, am o veche prietena care sigur ar accepta daca as sti cum sa o iau, da-mi niste exemple cum sa intru cu ea in acest subiect sa sa reusesc sa obtin o noapte cu ea.
Salut, depinde cum esti pozitionat fata de ea, te-ai putea folosi de triggerele si ancorele psihologice din trecut pe care le-a avut cu tine, anumite sentimente su obiceiuri pe care le aveati, fii spontan, pentru inceput nu-ti arata intentiile, doar vorbeste, aminti-ti-va chestii pe care le faceati impreuna cand erati in relatie (ca sa ii transmiti indirect ideea de " voi "), dar in acelasi timp pentru inceput nu ti arati intentiile, la scurt timp dupa fii spontan o zii doua fa-o sa aiba doua zile " wow " asa cum ai vedea tu in viziunea ta sa te simti super cu o fata (in afara de sex), de exemplu daca tu te simti extrem de bine dispus cand patinezi, patinati impreuna, faptul ca tu creezi o situatie in care te simti super wow emotional i-o transmiti ei, efectiv sa ii transmiti emotiile tale, daca tu te simti super extaziat vorbind despre nebuniile pe care le faceai transmite-i emotia ta fie ca este trista, fericita, fie ca este adrenalina, asta o faci prin evenimente ( patinand cu ea si simtindu te bine, sau razand cu lacrimi la un film amandoi (raport), ori prin conversatie, aici vine partea ta de povestitor ce abilitati de comunicare ai, sa dai multe detalii, sa comunici verbal si non verbal pe aceeasi lungime de unda cu ea, sa stii sa povestesti), odata ce ai rezolvat emotional urmeaza partea ce te va diferentia in capul ei de un companion, poti face dupa sau in acelasi timp, fie atingand-o in tot acest timp cat faci ce am scris mai sus, fie dupa, fii spontan in atingeri, un exercitiu bun este acela in care iti imaginezi ca faci sex cu ea in timp ce vorbesti cu ea, la nivel subconstient ii vei transmite, spontaneitatea in atingeri ( a nu se confunda cu atinsul ca o dorinta sexuala accentuata disperata) si intr-un final un sarut, sunt chestii ce le poate face oricine.
Sfatul meu: dupa toate aceste lucruri si dupa ce faci ceva este sa ii comunici ca vrei doar o relatie sexuala sau mai multe aventuri cu ea, femeile apreciaza asta, nu uita si femeile vor sa aiba sex ca si tine doar ca ele sunt hidden din cauza judecatii sociale, vezi efectul madonna, mult noroc.
S-o laşi în pace, ori e plictisită, ori cine ştie ce i-ai făcut de s-a supărat în halul ăsta. Dacă consideri că e vina ta încearcă s-o împaci arătându-i că regreţi greşeala / greşelile, dar dacă ţi se pare că e plictisită de "prietenia" sau "relaţia" cu tine, las-o în pace, cu toate că ştiu că poate ţii la ea, trebuie să faci asta pentru binele tău.