Poi dupa parerea mea noi fetele cand spunem chestiile astea batem ceva apropouri ca am cam vrea sa terminam relatia insa poate prietena ta are cea probleme.Ar fi bine sa vb cu ea la modul cel mai serios.Si sa ii spui dc are nevoie de o perioada singura
si daca are probleme
oricum succes!
Eu cred ca la ea vb de perioada asta anseamna clar DESPARTIRE, sau ca are pe altul.NU e logic ce dumnezeu daca ati zice asa ceva ca vrea pauza, si ca poti face ce vrei.Acum tu decizi dar eu cred ca ti-a dat papucii
Perioada asta = o pauza sau chiar despartirea.dar a spus`o indirect probabil sa nu te raneasca.sau poate chiar are o problema si nu vrea sa-ti spuna.Cel mai bine ar fi sa o lasi cateva zile iar apoi sa incerci sa vorbiti deschis sa iti spuna motivele. Funda?:d
Eu cred ca ar trebui sa intelegi ca nu mai vrea sa fie cu tine.cel putin o perioada...si motivul ca ai voie sa faci orice e de fapt sa nu prea o mai intereseaza ce faci simte nevoia sa nu prea mai aiba ceva cu tine si cred ca si atunci cand vorbiti sau va intalniti nu mai e ca inainte...sincer cred ca ar trebui sa o lasi singura ceva timp si sa nu o mai cauti(nu ca ar fi ceva rau dar cred ca e mai bine pentru ea) si apoi daca ea iti va simti lipsa si te va vrea inapoi cu siguranta te va cauta ea(sper ca iti e de folos sfatul meu)
Hei' sorinel'
pai in general cand o fata iti cere asta inseamna ca:
-e plictisita
-vrea sa aiba si alte relatii
-incearca sa te distantezi de ea
-nu i'ai lasat prea mult spatiu
mda cam asta e
probabil vrea sa incerce ceva nou si vrea sa se desparta de tine intr'un mod delicat
asta e parerea mea
nah infine sau vrea sa fie cu alti baieti
si dupa aia sa va impacati
iti zic eu
cel mai bine ar fi sda prinzi curaj si sa o intrebi
de ce a ales sa faceti o pauza!
succes!
Sa intelegi ca de fapt vrea sa si-o traga si ea cu altul, dar nu stie cum sa iti zica, asa ca iti zice ca iti da voie sa faci ce vrei, ca sa ti-o tragi cu alta, si ea sa foloseasca asta drept scuza.
Buna Sorinel. Eu cred c vrea sa spune ca te inseala ca se desparte de tine sau sa mai saturat de tine. Nu te supara!
Succes!
Bafta!