Poate! Aici nu e problema de a putea sau nu! Diferenta se face in a lua decizii, si pentru o persoana de 11 ani cea mai buna decizie e sa mai astepte.Eu stiu ca generatia din ziua de azi nu mai e la fel ca inainte si se doreste deja o evolutie dar parca e prea nebuneste.WTF! Mama la 11 ani? In ce lume nebuna traim!
Sex la 11 ani?!?
Si la 18, la 25, la 35 de ani,TOATA VIATA, ce-o sa mai faca, ma rog?
Draga mea, fiecare varsta are jocurile ei.Iar sexul e joaca oamenilor mari!
Nu te lasa prostita si nu-ti pune in primejdie viata si sanatatea, el va ajunge la puscarie si tu la stirile nationale de la ora 19!
Se poate orice dar nu este recomandat de la o varsta firava ca aceasta. Sexul reprezinta in acelasi timp durere si placere, iar daca o fata de 11 ani vrea sa fie batjocorita de unul de 18...Fiecare decide cum doreste, dar in viitor s-ar putea sa fie prea tarziu.
11 ani? Nu te supara, dar 11 ani chiar e prea devreme. Mai astepta si tu macar pana ai buletin, 14 ani. O sa iti para rau, gandeste-te ca el vrea doar sa profite de tine, poate ca acum iti spune vorbe frumoase si ca nu o sa va despartiti si alte chesii, dar astea doar pana se culca cu tine, si apoi iti zice ca nu mai merge "relatia" ca vrea sa va despartiti sau ca nu mai vrea sa pastrati legatura. Eu mi-am inceput viata sexuala la 15 ani(da, recunosc ca este mult prea devreme, daramite 11) dar inainte sa imi incep viata sexuala am stat jumatate de an cu el fara sa facem sex si au trecut doi ani de atunci si inca suntem impreuna, desi este diferenta de 6 ani intre noi. Eu zic sa mai astepti macar 4 ani, daca nu pana la 18 ani si mai ales te sfatuiesc sa iti incepi viata sexuala atunci cand deja ai o relatie stabila si il iubesti pe acel baiat, da sa il iubesti cu ADEVARAT nu sa iti fie drag de el, nu de alta, da dupa aia o sa regreti toata viata daca nu ai facut-o din iubire, sa simti ca radiezi de fericire in momentul in care o faci, sa iti fie constiinta impacata, sa poti sa te relaxezi si sa savurezi momentul la toata valoarea lui, nu sa stai sa te gandesti in acel moment oare e bine? Oare gresesc? Oare trebuie sa fac asta? Nu! Eu zic sa mai astepti, pararea mea! Stiu ca umbla hormonii prin tine, dar mai astepta, o sa vezi ca daca faci sex acum si iti trece perioada asta de "umblat" o sa iti para rau ca ai facut-o acum si nu ai mai asteptat. Te asigur ca e o senzatie nu faina, ci una extraordinara cand te daruiesti unui baiat din dragoste, cand il iubesti si te iubeste. Nu se compara senzaia de atunci, cu una pe care esti pe cale sa o traiesti, daca nu mai astepti cativa ani, pana o sa stii cu adevarat ce insemna sa iubesti. Te astept la id-ul raluca1601@yahoo.com cu tot dragul, sa povestim mai multe. Te pup!
11 ani?
Doamne |
Mai bine faci sex pentru prima data cand o sa ai tu 18 ani.
Gandeste-te daca el are 18 ani si tu doar 11, el vrea sa profite de tine.
Mai bine potoleste-te
Ce vrei sa ajungi?
Iti zic eu ca daca faci asta... o sa fii privita ca o c**va.
Traieste-ti copilaria
Ai grija de tine!
Aşa vă distraţi azi, voi fetele de 11 ani? Vă duceţi dracu' copilăria. Păi eu la vârsta ta abia ştiam ce-i ăla sex, da păi să-mi pun problema să-mi pierd virginitatea. Repetă-ţi aşa: sunt retardată, sunt retardată, sunt retardată... până îţi vine mintea la cap.
Nu conteaza varsta, ci marimea
si mai bine ii faci oral daca nu mai poate, decat sa o iei in mijaret de la varsta asta )))
Teoretic, se poate.Nu te culca cu el, eu am facut-o mai tarziu si tot regret, si acum cred ca trebuia sa mai astept 4 ani si eram mai castigata, plus ca la 11 ani e devreme, habar nu ai in ce te bagi, ia-o mai usor.
Doamne! De la 11 ani a inceput sa te manance? Mai bine vezi-ti de jucariile tale si lasa sexul pentru mai tarziu peste cativa ani. Tu chiar crezi ca tipul ala de 18 ani te iubeste? Esti doar o fantezie de-a lui si atat. Dupa ce si-o satisface o sa ramai singura cu degetul in gura plangand. Mai rau... poate ramai si insarcinata si asa iti distrugi viata complet. Vezi-ti de copilarie, fetita, ca o sa ai toata viata timp pentru sex si alte probleme de adult!
La 11 ani ma uitam la tom si jerry =]].
gravida la 11 ani vrei sa fi?
fa ce vrei. da la 16 ani daca o sa continui asa o sa ajungi uzata rau in cel mai rau caz o sa ai gaura din perete de la tom si jerry =]].
Fata draga, calmeaza-te vrea doar sa profite de tine apoi te va da. drac* da funda aici si fi cuminte :*
Ai 11 ani si vrei sa faci asta? Serios? Am 12 si inca ma mai uita la desene!
Trezeste-te! Vrei s te distrugi de cum?
Scuze probabil o sa sune urat DAR TU CE AI IN LOC DE CREIER? AI 11 ani la varsta mea (17) ce o sa faci? Te pierzi prin toate paturile cartierului? la 11 ani ma uitam la desene si tu intrebi de SEX? Mi-e scarba sa ma gandesc unde au ajuns copii de 10-14 ani acum
Scumpa,ai 11 ani si el 18? Eu am facut-o la 15 ani cu iubitul meu de 19 dar avem varste mai apropiate.Tu nu stii unele chestii despre sex si risti sa ramai insarcinata si el sa mearga la puscarie.Nu fa acest lucru indiferent de ce ti se spune!
Mai, ori iti bati joc de noi, ori nu stiu cum sta treaba pe acolo pe la tine, dar serios... la 11 ani inca visam la papusi barbie. Traieste-ti copilaria si nu face greseala asta. Nu pot sa mi imaginez un copil atat de mic pe langa un tip de 18 ani. Profita de tine, trezeste-te, macar asculta-ne pe noi, ai toata viata in fata, ce vrei sa ajungi? Gaseste-ti prieteni de varsta ta, iesiti, distrati-va dar lasati sexul pentru mai tarziu. Din ce societate faci, frate parte? Or fi parintii tai de vina? sa nu interpretezi gresit, nu jignesc pe nimeni dar mi se pare deplasata intrebarea. Ce o sa se aleaga de lumea asta? 11 ani ma? 11 ani si vrei sex? la 18 ani m-am dezvirginat si tu vrei sex la 11 ani...
Jesus
tu ai 11 ani, baiatul respectiv 18
ala vrea sa profite de tine, pentru ca inca esti mica
tu esti nebuna de vrei sa faci sex de la 11 ani?
lasa in *** sexu'
stai cuminte in banca ta si repet lasa sexu'...o sa ai timp
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: