| SamsungElectronics a întrebat:

O fata de 14 ani s-a cuplat cu un băiat de 20 de ani și au 3 luni de relație, și acea fata mi-a spus ca când o sa aibă ea 16 ani o sa se căsătorească cu băiatul ala de 20 de ani, normal acel băiat o sa aibă 22 de ani, frate după 3 luni de relație, cum dracu sa te gândești la căsătorie, eu nu înțeleg generația în ziua de astăzi.

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Din punct de vedere legal e gresit, cam intra la pedofilie.Si da, 3 luni de relatie e foarte putin.Probabil fata da dovada de naivitate aici, fiindca nu e sigur ca va rezista relatia atat. Daca e o prietena de-a ta incearca sa o convingi sa se mai gandeasca, si sa o avertizezi ca subsemnatul de 20 de ani doar se foloseste de ea, cel mai probabil.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Așa e generația de azi, nu este ca tine, din secolul trecut. Nu 3 luni, 5 minute e mult, dacă te tot gândești, și iar gândești, până trece secolul, măi frate.

| anonim3247 a răspuns:

El la 22 de ani va fi cu una de 20 - 22 de ani și ea la 16 ani va fi cu unul de 18 ani.

| mihai69 a răspuns:

Metoda "lover boy".

| Drimmero a răspuns:

Pana face ea 16 ani se schimba multe lucruri, ea zice asa dar relatia poate sa fie gata de mult : ) ) e copila, n-are mintea coapta, se vede dupa mentalitatea asta cu "la 16 ani ma marit" cand ea e un copil, nu cred ca realizeaza ce zice. Cat despre tipul ala...la 20 sa ai anturaje cu o copila spune multe.

| Ganderoaica a răspuns:

Si asa o duce cu zăhărelul ca se va casatorii cu ea încă vreo 10 ani!