| Miihaa a întrebat:

O fata de 16 ani impreuna cu un baiat de 26, ce parere aveti?

38 răspunsuri:
| lplostonyou a răspuns:

Nu-i un lucru rau ca baiatul sa fie mai in varsta decat fata, e bine daca baiatul are mai multa experienta, stie cum trebuie sa se poarte cu o fata.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Baiat istet intr-adevar, singurul inconvenient este ca isi rateaza tineretea stand dupa curul unei minore, e la varsta la care trebuie sa strabata cat mai multe cearsafuri

| AccountDeleted a răspuns:

Nu prea e compatibilitate.

| RAY a răspuns:

Poate voi fi paranoic dar parerea mea sincera e ca baiatul acela va sta doar pentru sex ca apoi sa o lase pe fata, sa fim seriosi cand cauti ceva serios nu cauti o minora de 16 ani, tu la 16 ani ai atatea de facut, o facultate, o carierea de ce sasi complici viata aiurea? sfatul meu e sa devi independenta si rationala nu sa devi proasta tuturor curvarilor, plus ca sa fim seriosi la 26 de ani un barbat nu e matur nici o fata nu e matura la 16 ani, eu am o nepotica de 13 ani as manaco daca ar avea iubit la 16 ani

| R0R0 a răspuns (pentru RAY):

Ai manca-o? laughing

| RAY a răspuns (pentru R0R0):

O manc impreuna cu soramea

laughing
Pofta mare!

| corbulalbrosu a răspuns:

Ai putea sa-i propui sa practicati in acesti 2 ani sexul surogat numit petting. Senzatiile si satisfactiile sunt comparabile cu cele obtinute prin sex real. Succes.

| Miihaa explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Miihaa):

Nu ai pentru ce. Practicarea pettingului depinde de seriozitatea si hotararea celor 2 parteneri care isi impun sa respecte strict obligatia sa nu incalce regula de aur a jocului si anume ca "perversiunile" si fanteziile sexuale sa inceteze in momentul in care depasirea acestora s-ar transforma in sex real.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Si crezi ca ala la 26 de ani vrea sa o arda aiurea 2 ani cu petting?

| mihai69 a răspuns:

Am o părere excelentă. Poți să-mi zici și mie unde aș putea găsi o fată din asta?

| Emilian65 a răspuns:

Daca se plac de ce nu ar fi o relatie potrivita.

| R0R0 a răspuns:

Se zice ca dragostea nu tine cont de varsta, insa nu cred ca va merge relatia. In ziua de azi, baietii vor doar sex

Sper ca nu te supar, dar de ce ar sta un baiat cu o fata daca nu pentru sex?

Nu ma superi.Cum ai zis si tu, ai dreptul de a te exprima liber. Prefer sinceritatea.
Si acum sa -ti raspund la intrebare. Un baiat ar sta cu o fata pentru ca o iubeste.

Inainte ca sa o iubeasca trebuie sa existe un interes, fara un interes nu am face absolut nimic, in plus rebie sa existe atractie fizica care inseamna atractie sexuala, mai pe scurt cand vedem una frumoasa penisul intra in erectie, iubirea de care spui tu nu poate aparea daca nu ai un interes de a sta cu fata aia, sexul este un interes, sau facut exprimente pe barbati castrati care isi pierdeau cheful de a sta cu o femeie la fel si la alta animale, desi sexul e o nevoie care impinge un barbat sa vorbeasca cu sexul opus

Deci tu de asta vorbesti cu fete pe TPU.

NU, ar fi culmea asa ceva, nu inseamna ca daca discut cu o fata teoria evolutiei eu ma gandesc la sex, si suntem oamenii si comunicam, eu vorbesc de relatii nu de simple prieteni, nu am fantezii sexuale cu amicele mele sau cu prieteni mei

Ray, glumeam laughing

Sa nu fiu ipocrit,daca ar fi sa stau cu o fata in mare parte as sta cu ea pentru sex, sexul este ceva important intro relatie,desigur si intelegerea, iubirea, sinceritatea, increderea etc sunt esetiale nu ma intelege gresit dar totul conteaza cu adevarat daca te implici cu adevarat desigur, dar urasc ipocriti care spun stau pentru sufletul ei aia sunt homosexuali, ca barbat daca vezi una frumoasa dezbracata si nu si se scoala esti homosexual sau impotent ce naiba

Calmeaza-te. Vad ca te infoci la subiectul asta.
Eu sunt fata. Eu bineinteles ca nu as sta cu un barbat pentru sex. Stii bine ca eu caut iubirea(sau o voi cauta, ma rog).Nu zic ca sexul nu e important. Este. Dar sper ca un baiat sa ajunga sa aiba si sentimente de dragoste fata de o fata, nu doar o simpla atractie sexuala.
Asa sunt eu. Acestea sunt parerile mele. Eu am fost de multe ori indragostita. Dar de cele mai multe ori nu mi s-a raspuns. Poate vorbesc asa din cauza asta.

Nici o fata nu sta cu un baiat pentru sex, imagineazati ca stai sub un copac toamna si cad frunzele uscate peste tine fara numar logica ca nu te sperie daca vezi frunzele cazand ca mereu vor fi, sexul pentru fete e ceva foarte usor de obinut, pentru un baiat nu pentru ca fetele nu au dorinta sa mare sexuala, nu ma sufoc de subiectul asta, ca comparatie tu intreaba o suta de baieti eu 100 de fete, care dintre noi doi va avea mai mari sanse? pai tu, fac pariu ca din 100 vei gasi macar 70 eu din 100 poate una,asa ca trebuie trezit interesul femei fata de sex,uni barbati il trezesc prin banii,alti prin fizic,alti prin ambele,fiecare e unic in felul lui,femeia cu o mie de orgasme ti-a pus capat vieti din pacate,sunt fete care simt nevoia de a face sex mai intensa ca altele, fara atractia sexuala un baiat nu discuta cu o fata, atractia sexuala da nastere iubiri nu stiu, dar e un pas in fata categoric, baieti iubesc eu nu spun ca nu iubesc, noi iubim enorm de intens si foarte mult se vede la rata sinucideri 3/1, nu promovez asa ceva, o fata se reface in 6 saptamani dupa o despartire un baiat poate un an,doi,trei,uni nici dupa o viata, de ce? ca nu suntem adaptati iubiri,suntem educati in mod rational sa privim lumea iar fetele sunt educatie in mod emotional sa vada lumea,eu n-am cunoscut fata care sa stea cu unu pentru sex, poate cu unu o scurta aventura si sa arate beton atunci da, dar repet sexul nu e ceva greu de obtinut pentru femei e extrem de usor, pentru barbati e in functie de fizic, stare materiala

Stim amandoi ca ai dreptate.
Si ma bucur ca ai inteles ce ti-am zis.
An Nou Fericit inca o data! happy

Multumesc la fel

happy happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

10 ani diferenta, destul de mult dupa parerea mea, dar daca se inteleg bine si se potrivesc din punct de vedere al fizicului si al psihicului, e ok!

| Miihaa explică (pentru anonim_4396):

Fratele meu s-a cuplat cu o fata. Si cand ii aud cum fac dragoste...

| DAnc3 a răspuns:

Te gaureste bine oricum.

| ishallhelpyou a răspuns:

O să i se ia... 2 ani doar oral. e ca și cum i-ai cere unui cocoș să stea 2 ani fără să calce o găină, dacă nu are de ales o să o facă, dar dacă are de ales... cam greu happy

Dacă există sentimente între cei doi, destul de intense, ar trebui să fie, dar totuși.

Ca și diferență de ani, societatea înghite astfel de chestii, nu prea bine, dar le înghite, dacă nu vă pasă prea mult de acest lucru, cu atât mai bine.

| Coquinexta a răspuns:

Un inapt care nu e in stare sa cucereasca fete de varsta lui sau mai mari de varsta, decat pufane ca tine care habar nu au cum se excita femelele.

| Miihaa explică (pentru Coquinexta):

E vorba de fratele meu care are 26 si are iubita de 16. Si mie mi se pare incorect. Dar ma gandesc ca acum 100-200 de ani, in unele locuri se dadeau fetele la maritat de la 16-18 ani sau nu se tinea cont de diferenta de varsta

| SofiaAbigail a răspuns:

laughing)

| Nonzen a răspuns:

Bună Amilee! happy
Nu văd de ce nu!? La urma urmei la 16 ani fata e destul de deșteaptă încât să decidă dacă poate să-i ofere ce-și dorește sau nu respectivului băiat. Totuși te-aș sfătui (dacă e vorbă de tine) să-l ții puțin cu botul pe labe, ce vreau să spun e... Află dacă te iubește! Pune-l să te aștepte până la 17 ani.
Toate cele bune! big grin

| TPUstaff a răspuns:

Inchisoare conform legii happy, asta e parerea mea. Sa astepte pana la 18 ani.

| Miihaa explică (pentru TPUstaff):

Dar cine a zis ca fac doragoste?

| Sexanonimus11 a răspuns:

Sex