anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O fata din clasa de la mine mi-a propus mie si unui coleg sa facem sex...
Io nu stiu ce sa zic am zis ca ma mai gandesc am 15 ani si is virgin si cred ca as vrea sa ma dezvirginez cu o fata tot virgina are rost sa astept sau sa ii dau la asta pana cad din picioare?

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mai bine o lasi, si astepti pana dai de una virgina (chiar daca va fi complicat) ai posibilitati.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Frumoasă invitație, sex în trei!
Adună-te și stai în banca ta.
Pa, pa.

| Zuzu6235 a răspuns:

Ocaziile sunt facute pentru a profita de ele. gandeste-te poate ca fetei nu i-a fost chiar usor sa va ceara voua chestia asta. si de ce voua? eu zic sa nu ratezi ocazia. nu se stie cand vine alta. si poti sa astepti pe una virgina si sa nu apara niciodata. e decizia ta. nu e o crima.cu protectie desigur.

| Zuzu6235 a răspuns:

Pai, daca-i curva cum zici u, ai grija sa nu iei vreo boala ceva (free of charge). decizia ta. daca ai vreo prietena sau vreo fata pe care o placi ai grija sa nu isi faca impresie proasta despre tine apoi.

| 5123fsda a răspuns:

Poi din cate am vazut eu ii curva rau si ii place mul sexu o zis ca vrea sa ne faca si sex oral... LOOOL

A mai facut-o cu mai multi ...Intrun fel vrea sa ne treaca si pe noi pe lista cu care si-o traso...laughing

| splash132 a răspuns:

Esti nebun,, nu ma sta treci si da la bu.ci

| doctginecolog a răspuns:

Salut,eu zic sa mai luati pe unu cu voi sa o faceti in 4rolling on the floor
fiecare cu gaura luirolling on the floor rolling on the floorbafta

| danyk7 a răspuns:

Nu las-o balta ai 15 ani...macar la 16

| NOname12212 a răspuns:

happy trageio laughing) nu rata ocazia... daca ai iubi las-o

| Astaroth a răspuns:

Go for it.

| BLURRR a răspuns:

Daca ii virgina pana cazi din picioarelaughing daca ii o rupta te toti ratati las-o balta