1. Nu îți place ca e dintr-un centru de plasament și o cheamă crăciun... ești un ciudat care face discriminari ciudate.
2. Dacă are 20 prietene trebuie sa fie obligatoriu dintr-un centru!?!
3. Da, așteaptă-te cu ele la ușă sa te bata ca nu o placi pe prietena lor.
4. De ce nu vrei sa ai un harem!?!
Lol am zis ca arata bine si ca i-as fi dat o sansa daca nu incepeau retardați ăștia cu glumele, am avut o iubita de etnie rroma cu care ma înțelegeam tot dintr-un centru de plasament si de faza cu numele crăciun nu am nici o treaba pana la urma daca ne casatoream o chema ca pe mine Vulpe )) nu sunt rasist si nici nu discriminez pe nimeni pur si simplu daca ar fi venit sa vb poate ii dadeam o sansa, si nu vreau un harem s-ar intoarce 20 de fete vs mine
Sunteti totusi niste copii... insa chiar si pe clasa a 8-a, persoanele care nu mai pot de grija altora (pare o joaca, dar nu e) denota niste frustrari grave si o dezvoltare intelectuala buna de pus sub semnul intrebarii (in conditiile in care oricum primul examen important din viata e dupa colt).
Asta pentru colegii tai.
Cat despre partea cealalta, as vrea sa vad intai ca te bat 20 de fete, si dupa iti spun si ce e de facut...
Nu îți place de ea pentru că o cheamă Crăciun un nume destul de comun de altfel.
Ma cheama Vulpe.Crezi ca as putea sa rad de numele ei?
Atunci de ce ai ținut să menționezi că o cheamă Crăciun?
Ca sa înțelegi glumele lor retardate
Ah, da, uitasem partea aia. Colegii tăi sunt imaturi, învață să-i ignori, chestiile de genul ăsta se uită repede în general.
O sa se plictiseasca si o sa gaseasca alte motive de amuzament si glume cu alt coleg. Nu mai lasa sa te afecteze. Cu fata respectiva poti comunica sa i spui ca vrei sa fiti doar amici, nu o sa te bata nimeni pur si simplu pentru ca nu simti atractie pentru cineva.
La ce comportament gresit ai, nici nu m-as mira sa ramai singur toata viata.
Dar, da, du-te de te roaga spiridusilor ca sigur fac ei ce vor cu viata ta.
Am avut fete care ma placeau, dar am renunțat la ele pentru una, care se cuplase cu cel mai bun prieten al meu după 2 zile de când s-au cunoscut
La ce colegi retardati ai nici nu ma mir ca vrei sa pleci de acolo. Nu mai vorbi cu niciunul, nu merita.
Eu cred ca sunteti prieteni tocmai pentru ca sunteti la fel. Si cred ca ele sunt "mai ceva ca surorile" pentru ca sunt la fel. Asa se intampla când ai si când nu ai. Pune-te si in locul ei si fă diferenta.
AleDia întreabă: