Daca el o sa ramana acelasi cu care acea fata a hotarat sa isi inceapa viata sexuala, are toate sansele! daca acea fata a facut acel pas inseamna ca il iubeste si da, e topita dupa el! dar nu inseamna ca asa va ramane etern, doar daca acel baiat stie sa o pastreze "topita!intelegi? insa nici o fata nu va uita in veci vecilor cum a fost prima oara si niciodata nu o sa uite acel baiatasta daaaaa!
Vrei să spui, asta după ce au făcut-o? Nu e necesar şi nici nu prea cred. Când spui 'topită după', mă gândesc exclusiv la înfăţişare, la atracţia fizică şi nu la sentimente. Pe când, după cum bine ştii, a face dragoste este echivalentul implicării unei serii întregi de trăiri.
Cred că în loc de topită, aş spune foarte îndrăgostită, implicată.
Depinde in ce circumstante s-a petrecut.
Eu una il ador si in momentul asta,sunt sigura ca cu toate ca nu va mai fi relatia de acum,va exista intodeauna loc de o discutie, o iesire la un suc si poate(de ce nu?) de o partida ca pe vremuri.
Insa unele fete(am intalnit eu) o fac doar pentru "a scapa" de virginitate si dup'aia sa se culce cu tot felul de tipi cu bani, ceea ce mi se pare inadmisibil.
Este topita doar in cazul in care el stie ce sa faca.
Nu, nu este o regula.
Eu am facut'o cu unu pentru care nu aveam nici macar cel mai mic sentiment de iubire, doar atasare pentru ca era inteligent si imi mai gaseam raspunsuri la unele intrebari.
Dar cand se ajungea la sex propriu zis, la cat de excitata eram inainte de sex, imi trecea totu intr'o secunda.
Pentru ca nu era iubire, nu era nimic, parca o faceam din obligatie.
Eu sunt topita dupa primul meu iubit, cu care am facut sex acum [ ar fi al doilea baiat cu care am facut'o, si sper sa nu mai fie altu ]. Nu a fost primul, dar nici nu conteaza! Pentru mine mereu va fi primul. Primul iubit, primul sarut, prima vibratie, prima atingere, prima iubire, prima despartire, impacarea dupa 3-4 ani, si actul sexual. Si cand ma gandesc ca o fac cu iubitul meu sunt cea mai fericita, pentru ca il iubesc si e aceea potrivire, el stie sa ma faca fericita.
xoxo, didi
Daca se despart si fata are amintiri frumoase o sa-i sara mereu inima cand il vede ...ramane special