| MariusDeejay a întrebat:

O fata frumoasa nu se potriveste cu un baiat urat asa-i? astep raspunsuri

12 răspunsuri:
| FrozEenSoul a răspuns:

Fiecare e frumos in felul luiwinking. Daca acea fata iubeste acel baiat, se vor potrivi, eu unul ma uit dupa fete care sa se potriveasca mai mult la minte cu mine decat la corp. Pana la urma degeaba ai un corp frumos... si mintea goala.

| RammsteinHH a răspuns:

Daca intervine iubirea nu mai conteaza ca ii urat, ca ii faina ca nu stiu ce.

| eurynomus a răspuns:

Bada, depinde de ambii parteneri

| neutrino a răspuns:

Dar nici un barbat inteligent nu se potriveste cu o femeie proasta, chiar daca ar fi frumoasa.

| cristi202 a răspuns:

Depinde ce intelegi prin frumos si urit.
Si o relatie nu sta in frumusete, cit in incredere, acceptare, comunicare, realizare (poti face orice cu persoana care o iubesti), sinceritate.

| Domnisoaraindragostita a răspuns:

Frumusetea este trecatoare. In viata conteaza sufletul nu frumusetea!

| Jeanine a răspuns:

Nu este asa! Fostul meu iubit nu era prea frumos, si toti din familie si prieteni mi-au spus lucrul acesta insa mie nu mi-a pasat.Crede-ma ca nu conteaza frumusetea exterioara cum conteazacaracteru si faptul sa o intelegi mereu, sa nu o inseli si deastea.Stiu ce spun, sunt fata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In general la o fata frumoasa prostia e la ea acasa.findca inteligenta nu a facut casa buna cu frumusetea niciodata.ar fi fost norocul prea nedrept impartit.ma gandesc ca daca nu se potrivesc sus, la sfecla, poate se potrivesc jos.la mecla.

| Filip_Geny_1983 a răspuns:

De ce esti urat?

| Al999 a răspuns:

Daca intre ei e acea atractie se poate indragosti unul de altul.

| maddy100 a răspuns:

Se pot potrivi sa stii.nu trebuie sa te uiti mereu la cum arata in exterior ci si in interior

| NanaForever a răspuns:

De ce nu?straight face Adevarat ca conteaza si aspectul fizic, dar sincer mie mi se pare ca cel mai mult conteaza comportamentul... bine, dar majoritatea persoanelor se uita dupa fata si corp si uita sa vada priveasca dincolo de acestea!