anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O fata i-a zis baiatului de care imi placea, ca il plac...si l-a intrebat ce crede despre mine si el a zis ca sunt urata, ca i-ar fi rusine sa stea cu mine,dar e pacat de sufletul pe care il am ( ca sunt amuzanta,de treaba etc), problema e ca suntem in acelasi liceu si nu stiu cum sa fac sa nu dau ochii cu el, ma simt foarte prost si daca a spus si altora, desi tipa zice ca nu e genu'. Oare o sa faca baza de mine pe colidor straight face :-s?
Va rog spuneti-mi ce sa fac!

Răspuns Câştigător
| Eastwood a răspuns:

Decat sa te tot ascunzi pe holul scolii sa nu dai ochii cu el, mai bine infruntati frica si vei vedea ca nu o sa se intample nimic, ai incredere in mine. Nimeni nu e urat, cel putin cand placi pe cineva nu placi pentru cum arata, asa stiu eu!
Nu o sa se intampla nimic, stai linistita!

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Alexa de unde sti ca e adevarat ce a spus aia? vorbeste cu el intrebal daca e adevarat, daca e adevarat asta e, viata merge inainte, nu o sa fiu ipocrit sa spun
- fi tu insuti
- nu conteaza fizicul
-la baieti le pasa sufletul
astea sunt vrajeli, fizicul e important dar cauta pe cineva asemanator cu tine

| Lawliet14 a răspuns:

Daca el are parere de tine ca ai un suflet bun, ca esti de treaba si amuzanta, atunci cred ca nu o sa faca "baza" de tine. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da-i EJECT. Nu-l mai baga in seama.

| TanteMarianne a răspuns:

Iti dau cateva variante :
1. tipul de place, dar nu i-a zis prietenei tale, pentru ca atunci el credea ca ea o sa zica mai departe

2.chiar nu te place si e un bou cat casa (si nu te merita)

eu zic sa mergi normal pe hol, e doar un bou care nu te merita si oricum fiecare e frumos in felul lui!

| Şaptepăcate a răspuns:

Asa se intampla cand iti trebuie mesager. Aude ce intentii ai prin altcineva si se panicheaza iar ca el sa para macho si sa o impresioneze pe aia care ii spune "ca ii urata", bla bla dar dupa aceea sa pice el baiat bun "e amuzanta si de treaba". Am zis si eu cu gramada ca, ce naspa ii aia sau aia dar in gandul meu era altceva. Ce "prietena" ii aia care iti spune ca ai fost refuzata asa pe fata si intr-un mod asa urat, in loc sa zica "esti amuzanta dar nu e interesat deocamdata"

| anonimaaa01 a răspuns:

O sa incerc, multumesc! Sincer, dupa ce am citit raspunsul mi.am m-ai revenit si nu imi m-ai e asa aiurea :o. Multumesc inca o data! :*

| Eastwood a răspuns (pentru anonimaaa01):

Ai nevoie de ceva, sti unde ma gasesti, cu cea mai mare placere!

| PaulButa a răspuns:

Ignoranta e ceam mai buna arma happy.
Prefate ca nu sti nimic si fi tu insati! Funda?happy

| gabiunder a răspuns:

Curaj..de ce sa faca baza? acum pe bune, nu cred ca ar avea de ce, oricum a fost neserios ca ti-a zis ca i-ar fi rusine si etc...e nepoliticos.

| Alexandru_Valentin_Raea_1987 a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic happy fi tu in continuare happy "amuzanta si de treaba" Nici nu merita sa iti bati capul happy Daca el a zis asa ceva despre tine...el ar trebui sa fie cel care se ascunde pe holurile scolii nu tu happy